V. Hajni

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

"Két éve kezdtem el érdeklődni a program iránt. Egy 1,5 órás ismertető után aztán még azt gondoltam, nem kell nekem segítség, megoldom én magamtól is. Le tudok fogyni segítség nélkül magam is.

2018. év végére még nem értem el a vágyott súlyom és a háziorvosom is gyógyszereket kezdett felírni nekem, amitől nagyon elkeseredtem. 2019. januárban kezdtem el a programot, március 20-án már 6 kg-mal mutatott kevesebbet a mérleg. Ezt erőlködés nélkül, de minden, Magdi által javasolt étrendi változtatást betartva értem el. És még élveztem is!! 

Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a módszerre. Nem éheztem vagy szenvedtem, csak átalakítottam az étkezésem. Minden tekintetben jót tettem a testemmel; a közérzetem is gyökeresen javult, a bőröm jelentősen szebb lett. A folyamatos, de barátságos kontrol, a segítség és a tanítás hozzásegített ahhoz, már egészséges, finom ételeket egyek. Kellő alapot adott ahhoz is, hogy a jövőben is folytatni tudjam a programot, már önállóan. Jó érzés tudatosan egészségesnek lenni."


Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Hajni is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket