V. Józsefné

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKER BEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Amikor megláttam Erika eredményét, hogy milyen csinos lett, elhatároztam, hogy én is megpróbálom.

Régen küzdöttem a plusz kilóimmal, az édesseg utáni sóvárgásommal haspuffadás, epeprobléma, gyomorsav. A friss kenyér illatának nem tudtam ellenálni, anélkül reggelizni? El se tudtam volna képzelni.

Próbáltam jógázni, többet mozogni, de az étkezésemen nem sokat tudtam változtani, így nem is sikerült fogynom.

Megbeszéltem Erikával egy találkozót, és Ő elmondta pontosan miről is szól ez a 3 hónapos program. Mivel én is csinosodni szerettem volna, így elhatároztam belefogok.

2019 októberben kezdtem, hát az első 2 hét elég sok lemondással járt, és bevallom őszintén egy kicsit megtorpantam. Megéri ez nekem? Aztán már csak a célt láttam a szemem előtt. Igen meg akarom csinálni!!!

Erikával heti, néha napi kapcsolatban voltunk. Mikor mit egyek, az epepróblémám miatt nem volt ez mindig olyan egyszerű, de minden segítséget megkaptam, amiért nagyon hálás vagyok.

Mindent pontosan betartottam, amit Erika mondott és azt vettem észre, hogy egyre könyebben ellenálok a nassolásnak, és amikor látványosan olvadtak le a kilók, még nagyobb erőt kaptam a folytatáshoz. Sok hasznos információt kaptam a testünk működésével kapcsolatban, így jobban megértettem mit miért kell ennünk. 

Most a program végén nagyon boldog vagyok mert nyereségeim, mínusz 10 kg, gyomorsavam rendben van, epeproblémáim megszűntek, haspuffadás megszűnt, energikus vagyok, és aminek nagyon örulök, boldogan megyek ruhát vásárolni, mert végre 2 ruhamérettel kisebbet kell vennem!

Természetesen továbbra is folytatom új életmódom, és nagyon hálás vagyok Nagy Erikának, hogy megmutatta ezt az utat nekem.

Mindenkinek ajánlom merjen belevágni!

Törődj az egészségeddel! Megéri!!!

Edit 2020 Január

 

 


Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Józsefné is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket