V. Rita

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

"6 hónapja kezdtem el a programot.
Az eredményem mínusz 14 kiló, és még egy csomó minden, amit nem lehet mértékegységben mérni de nagyon is érezhető.
Az a tipikus eset vagyok akinek ez a program, már a nagyon sokadik próbálkozása a változtatásra, és talán ( ha a koromat is nézem), egyben egy utolsó előtti esély is .
Céljaim, amiket a program kezdetén megfogalmaztam, az unásig ismételt mondatok voltak számomra: " túlsúlyom leadása, amivel  jobb közérzetet, nagyobb energia szintet és egészségesebb életet élhetek ". Sorolhatnám a próbálkozásaim hosszú sorát, amik némelyike akár még sikeresnek is volt mondható  ideig - óráig , de mindegyikből hiányzott  egy lényegi dolog ,amit viszont a Testszervíz programtól megkaptam,
és ez nem más, mint egy átfogó, az egész szervezetemre és személyiségemre  irányuló figyelem, és gondoskodás. Ez a  személyre szabott odafigyelés, és kontroll volt az,  ami nekem az egyik legfontosabb segítséget nyújtotta. Mara személye  ( aki végigkísért az eddigi utamon )  a bizalmat és a biztonságot jelentette. Az ő tanácsait követve lépésről lépésre, jobban kezdtem érezni magam, és ez egyértelmű  jel volt arra, hogy jó úton haladok. Érthető, világos, és mindvégig az alkatomhoz, életvitelemhez igazította a heti feladatokat, amiket igyekzetem betartani, de úgy, hogy most már tudtam is mit miért eszek vagy csinálok, és ez a tudatosság ami belépett az életembe, nagyon sokmindent helyrerakott bennem. Úgy is mondhatjuk, hogy megtanultam magamra figyelni, aminek szinte csak mellékterméke a fogyás, sokkal nagyobb nyereség az, hogy valóban jobban táplálkozom, többet és tudatosan pihenek , illetve mozgok... egyszóval figyelek és törődök magammal. Egyre jobban érzem magam a bőrömben még akkor is ha vannak olyan hetek,  hogy nem fogyok semmit, mert nem ( csak ) ez a lényeg.
A program kezdetén egy nagyon feszített munkaperiódusban voltam éppen, ami  a szokásosnál is zilálztabb élethelyzetet okozott. Így utólag látva, biztos vagyok benne hogy felőrölt volna, testileg, lelkileg, de így már nem tudott ledönteni a lábamról, és mára eljutottam arra a pontra, hogy élvezem az egészet úgy ahogy van, és tudom hogy sikerülni fog elérni a hosszútávú céljaimat is. Nálam ez nem 6 hónap alatt érhető el, így folytatom a Tesszervíz programot egy lazább kapcsolódásban ugyan, de tovább, úgy hogy nem búcsozom, és köszönöm az eddigieket!"

Rita

*A kép csak illusztráció


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Rita is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket