V.Andrea

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Andi és én a családorvosának köszönhetjük, hogy találkoztunk és többet teremthettünk együtt.

"...Történetem egy betegséggel kezdődött. 2015-ben vastagbél daganattal műtöttek. A műtét után kemoterápiás kezelést kaptam. Nyolc hónapig voltam táppénzen. Majd volt munkahelyemre mentem vissza dolgozni. Ülő munkát végeztem. Sokat nassoltam. Nem mozogtam. Az étkezésekre pár percet szántam. Szinte folyamatosan puffadással küzdöttem.
Fáradt, álmos és kedvtelen voltam. Egy év alatt 27 kilót híztam. Mikor átléptem a 90 kilós határt úgy döntöttem ez így nem mehet tovább! Olyan módszert kerestem amivel nem csak a fogyni lehet, hanem életmódot is tudok váltani.
Nem akartam éhezni és szédülni, és beleesni abba a hibába, hogy újra meghízzak. A betegség előtt több alkalommal fogytam már le, de a kilók mindig visszajöttek.
Ismerősöm ajánlotta Erzsike Nagyné, aki a Testszerviz program tanácsadója. Az első találkozó teljesen ingyenes. Semmi kötelezettséggel nem jár. Szempont volt számomra, hogy ne kelljen vitaminokat, táplálék kiegészítőket vagy bármi más “csodaszereket” enni. Úgy akartam fogyni, hogy közben olyan ételeket fogyasztok melyek valóba hasznosak és fontosak a szervezetemnek. Erzsike részletesen elmondta, hogy miből áll ez a program. Mivel megfelelt az én elképzelésemnek bele is vágtam.
Hetente egy alkalommal találkoztunk személyesen. Az interneten pedig napi kapcsolatban voltunk.
Nem szerettem a zöldségeket ezért nehéz volt beiktatni az étrendembe. De minél több alkalommal és minél több fajtát ettem egyre könnyebben fogyasztottam. A burgonyáról, rizsről, tésztáról és kenyérről nem volt nehéz lemondani. Párom partner volt a program során. Azt ette, amit én. És csodálkozott, hogy zöldségekből milyen finom ételeket lehet készíteni.
Már az első héten csökkent a súlyom. 5 kiló fogyás után pedig beiktattam a mozgást is. Otthontornáztam és jó időben kerékpároztam. A mozgást sem volt könnyű elkezdeni, mert soha nem sportoltam. De napról napra könnyebben ment és ha kimaradt hiányzott.
Köszönöm Erzsikének, hogy hétről hétre jó tanácsokkal látott el. Nem csak ajánlotta a mozgásformákat, ételeket, zöldségeket stb. hanem azt is elmondta hol lehet kipróbálni, megvásárolni ill. milyen pozitív hatással bírnak. Optimista hozzáállásával megmutatta, hogy a dolgok jó oldalát kell nézni. Ne azon keseregjek, ami nem sikerült, hanem annak örüljek, ami igen. A program során nem csak fogytam hanem centiméterekkel karcsúsodtam is. A májfunkcióm két év után újra normális értéket mutatott. A kihízott, eldobozolt ruháimat sorra vettem elő. Újra fel tudtam őket venni. Kezdtem megint jól érezni magam a bőrömben. Jobb lett a kedvem és a közérzetem. És pozitívabb a gondolkodásmódom.
A program végére 9.5 kilót fogytam és 26 centivel lettem vékonyabb. De folytatom tovább!
A Testszerviz nem csak a kilóktól szabadított meg hanem életre szóló programot adott. Ennek segítségével meg tudom őrizni egyik legnagyobb kincsemet az egészségemet!..."

Varga Andrea

Székesfehérvárról 2017. június


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Andrea is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket