Vivien

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Vivien sikere bárki számára igazi példa és nagy motiváció lehet, mert úgy csinálta meg a programot, hogy mozgása igen korlátozott az izomsorvadás miatt és így is hihetetlenül eredményesek tudtunk lenni. A programon nagyon fontos volt a súlycsökkenés, hogy könnyebben fel tudjon állni és a fölös súlyt ne kelljen cipelnie. Vivien nagy örömére 8 kg-tól szabadult meg és így könnyebb lett az élete. - Testszerviz

3 hónap sikerei:

„29 éves nő vagyok. 2 éve szültem és jókora súly felesleg maradt rajtam. A 2 év alatt kb. 6 kg-tól tudtam csak megszabadulni, miután szoptattam nem mertem belefogni semmilyen drasztikus fogyókúrába. Édesanyám talált rá a Testszervízre, hogy próbáljam ki. Szoptatás mellett is jól lehet fogyni mert a program ideje alatt semmilyen mesterségeset nem fogok enni.

Az elején féltem, hogy be tudok e tartani minden utasítást, de a folyamatos kontroll a Magdival sokat segített.

Egy idő után rutinszerűvé váltak a dolgok. A reggeli turmix, az ebéd átgondolása teljesen adta magát. Jobb lett a közérzetem, kiegyensúlyozottabb lettem.

Most, hogy letelt a 3 hónap 8kg-mal vagyok könnyebb és már csak 2 kg a teljes sikerig, így a megszerzett tudást és a beépült rendszert folytatni fogom.

Nem gondoltam volna, hogy ilyen rövid időn belül ilyen eredményes és mindeközben egészséges étrenddel el tudok jutni a célomhoz. Ezt egy életmód váltásnak látom.

Izombetegségem van, ezért nem tudok úgy és annyit mozogni, viszont így is a hasi zsírokból (mivel ott volt igazán a felesleg) tudtam lefogyni, pont, ahonnan akartam.

Az utolsó két hetemet nem nagy hajrával töltöttem, hanem finoman lassan visszaillesztettem az olyan ételeket, szokásokat az életembe, amik hiányoztak és a tanultak alapján időnként megengedek magamnak. Tudni akartam hogyan változik a súlyom, hogyan érzem magam. El akartam kerülni a program utáni csalódottságot. Inkább áthidaló két hétnek éltem meg ezt az önállósodást és lám minden szuperül működött.

Köszönöm a sok hasznos információt, tanácsot és bíztatást. Így könnyebbé tetted számomra az egész utat."

 

Vivien


Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Vivien is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket