W.Tamás

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

A Testszerviz Program eredményei: Leadtam 15 kilót és a trend folytatódik.

Nyugodtabban alszom, nem horkolok, csak egész ritkán, nem izzadok annyira.

Több az energiám és javultak a koleszterin eredményeim is. A rendszere úszás és a súlyveszteség hatására kevésbé és ritkábban fáj a derekam a porckorongsérvem miatt. És előnyei: Sokféle képpen lehet fogyni, de azt hiszem, hogy az életmódváltás a kulcs a folyamatos és megtartható sikerhez.

Ezt fokozatosan kell elkezdeni, minden héten egy-egy új lépéssel, és akkor nem annyira drasztikus a változás az életünkben, de azért végbemegy. Fontos, hogy legyen mellettünk egy mentor, aki a változtatásokat javasolja és elmagyarázza élettani fontosságát. Fontos, hogy kapjunk bíztatást, dicséretet, de feddést is, ha nem jó úton járunk. Ezt a segítséget megkaptam a Testszerviztől így az új étkezési rendszer szokásommá vált. Nem kellenek méregdrága csodaszerek, amelyektől függővé válhatunk és nem kell lemondanunk az evés öröméről sem.

Kísérletezhetünk új ételekkel, amelyekről még nem is hallottunk és rászoktathatjuk a családunk többi tagját is az egészséges életmódra. Ha elsajátítottad rendszert és tudod mi hogyan hat a testedre, akkor bármikor becsúszhat egy olyan nap, amikor bármit és bármennyit ehetsz. Nem történik semmi, ha másnap megint folytatod a testszervizes programodat, maximum lassabban tűnnek el a felesleges kilóid.

Szóval kaptam egy működtethető és hatékony programot, ami ésszerű és betartható szabályokra épül, amelyeket azért néha-néha át lehet hágni, ezért volt szimpatikus a számomra.

Weltler Tamás

Veszprém, 2017.06.12


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Tamás is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket