Zita

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Testszerviz tapasztalatok:

A Facebook-n bukkantam rá a Testszerviz hirdetésére. 

Véleményem szerint a sikeres „randevúhoz” 2 dologra van szükség: az igényre és a lehetőségre.

Az igény azért fogalmazódott meg bennem, mert a lányom jövőre férjhez megy, és szerettem volna / szeretnék addigra jobban kinézni, megszabadulni az évek alatt észrevétlenül felkúszott plusz kg-tól.

Ahogy az igény megfogalmazódott bennem, úgy talált rám a lehetőség is!

Elmentem egy konzultációra, Évát nagyon szimpatikusnak találtam és olyannak, aki képes lesz engem átsegíteni az esetleg felmerülő nehézségeken. Nem hezitáltam, rögtön eldöntöttem, hogy belevágok az életmódváltásba.

Soha korábban nem diétáztam vagy fogyókúráztam, ennek ellenére (vagy tán épp ezért) nagy elszántsággal kezdtem bele a programba.

Rögtön megértettem és elfogadtam azt, hogy bizonyos dolgokról az étkezés terén le kell mondanom, hisz változatlan életmóddal nem várhatom, hogy bármi is változzon rajtam-bennem.

Nekem egészségügyi problémáim nincsenek, kifejezetten a súlyomból szerettem volna leadni 8-10 kg-t. 

Szerencsém volt az elején, mert már a 3 kg-s súlyvesztés is látványos volt nálam és azonnal kaptam a pozitív visszajelzéseket a családomtól és a kollégáimtól.

Ez és a saját magam által is észlelt változás továbbra is arra sarkalt, hogy minden csábításnak ellent tudjak állni és nemet tudjak mondani bármilyen kínálásra.

Nagyon sokáig hiányzott nekem a kenyér íze, ez volt, amiről a legnehezebb volt lemondani. Furcsa volt számomra, hogy mondjuk reggelire a szalonna és paprika mellé nem eszem kenyeret.

Egy idő után nem volt kedvem igazán enni sem, nagyon egysíkúnak éreztem az étkezéseket a kenyér, rizs, krumpli, tészta-félék elhagyásával. Amikor ezt szóvá tettem, Évától kaptam egy tippet, hogy mit próbáljak meg kenyér helyett: ez az általam lepénynek nevezett túrós-sajtos segített, hogy újra jó étvággyal tudjak enni.

Egyébként is sok receptet, ötletet kaptam Évától, melyeket azóta is használok. A turmixot például kifejezetten megkedveltem, igaz nem elsőre sikerült a számomra megfelelő ízvilágot eltalálni, de végül meglett. Nem áldozat azzal kezdeni a napot, hanem jó érzés!

Összegzésként elmondhatom, hogy az irigykedő vagy elismerő pillantások besöprése mindent megért. 

Nagyon elégedett vagyok, a mérleg is a barátom lett újra!

Köszönettel: Zita


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Zita is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket