Zsuzsa ;-)

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Élménybeszámoló a Testszervizes három hónapomról:

Aki ismer engem tudja, hogy nem vagyok egy nagy szereplő ezért inkább leírom a tapasztalataimat!

A kezdetek:
A testem próbált jelezni, de akkor még nem értettem, nem figyeltem ezekre a jelekre!
Másfél éve abbahagytam a fogamzásgátló tablettát, mert babát szeretnénk, a harmadik hónapban ki is maradt a menstruációm, de a várt csoda helyett hatalmas csalódásban volt részem. Sem baba, sem menstruáció!!! Több mint egy évig semmi… Természetesen jártam orvosnál, rengeteg kivizsgáláson, gyógyszeres kezelésen túl voltam, nem indokolta semmi a fennálló problémát, minden rendben volt, és semmi sem volt rendben!
Éreztem, hogy változásra van szükség. Ekkor lépett az életembe Kati és a Testszerviz!

Katit már régebb óta ismerem, beszélgettünk már többször a Testszervizről, de valahogy mindig megmaradtunk csak ezen a szinten. Aztán júliusban a Párom meglepett születésnapomra egy 3 hónapos Testszervizeléssel, mert tudta, hogy nem érzem jól magam a bőrömben, de nem tudtam, hogy hogyan álljak neki változtatni!
Katival először július utolsó napján ültünk le, augusztus első napján pedig el is kezdtem a programot!
Úgy érkeztem az első beszélgetésünkre, hogy kb. 20 kg felesleg volt rajtam, rossz volt a közérzetem, a hangulatom, feszült voltam, ideges és nagyon, nagyon fáradt. Rosszul aludtam, sokat voltam fent éjjel, korán keltem ezért nem tudtam magam kipihenni. Az étkezési szokásaimról nem is beszélve… A reggelim müzli volt tejjel, ebédre pizza, kebap, sült krumpli, vacsira melegszendvics, sokszor késő este. Csoki, chips és gumicukor amennyi belémfér.

Első körben elhagytam a péktermékeket, a klasszikus köreteket (rizs, burgonya) pedig lecseréltem friss és párolt zöldségek töméntelen mennyiségére!
Az első hónapban nem ettem gyümölcsöt sem, a fehércukrot lecseréltem nyírfacukorra, bár összesen csak 2 kanállal tettem a reggeli kávéba, többet ebből sem fogyasztottam.
Nem mondom, hogy mindig könnyű volt... Az eddigi életem alatt berögzült szokásokat nehéz volt levetkőzni, de nem is volt lehetetlen!
Változatosan étkeztem, soha nem ettem ugyanúgy a reggelire elkészített salátákat, mindig változtattam valamin, hogy ne legyen unalmas! Persze azt is meg kell említenem, hogy el lettem kényeztetve, mert minden reggel a Párom csinálta meg a reggelimet, szóval ezt is hozzá tehetem a nyereségeimhez! 

A friss zöldségekből készült salátákat általában sajtokkal és sonkával, tojással egészítettük ki.
A müzli-tej kombót lecseréltük tehát egészséges reggelire, dolgozni pedig már nem autóval jártam, hanem egy négylábú Müzlivel, családunk új tagjával! 
A másik dolog, amitől rettegtem a mindennapi mérlegre állás! Kb. 5 éve nem álltam mérlegen, nem vagyunk jóban, mondhatni kölcsönösen utáljuk egymást!
Aztán valahol a második hónapban elkezdtem élvezni ezt is! Vártam a reggeleket, hogy megnézhessem hol is tartok éppen! Fontos volt minden plusz vagy mínusz deka amit mutatott, hiszen ha visszanéztem az előző napi étkezésemet egyből tudtam, hogy mi volt jó vagy épp rossz! 
A kilók elkezdtek leolvadni rólam. Pedig nem jártam konditerembe! A környezetem is kezdte észre venni, hogy változom! És tudjátok mi volt jó? Hogy nem jöttek a kínos kérdések, mint általában ilyenkor, hogy: Beteg vagy? Baj van?
Mert nem néztem ki betegnek! Az arcom simább volt, nyugodtabb, mert végre végig aludtam az éjszakákat, nem voltam idegbeteg, mosolyogtam, jobb volt a kedvem és a közérzetem.
Az első hónap végén már új ruhákat kellett vennem magamnak, nagy élmény volt, hogy végre 33-as farmert tudtam magamra húzni!
A második hónap elején ezt is lecseréltem, az új méretem 30-as volt, és mindjárt vettem belőle kettőt is, nehogy csak véletlen legyen!
Most, hogy befejeztem a programot mindenki azt kérdezi tőlem, hogy akarom-e folytatni…
A válaszom nagyon egyszerű: Hogy a viharba ne akarnám?  Minden percét élvezem!
Visszatérve a kezdő gondolataimra:
Az első hónapban már voltak menstruációs görcseim, a második hónapban is időben jelentkeztek, Katival még beszéltük is, hogy ez szuper előjel, a harmadik hónapra már talán nem csak görcseim lesznek, de nem is kellett ennyit várnunk! Ahogy elmúltak a második hónapban a görcsök több mint egy év után újra „ünnepeltem”!
Sosem gondoltam volna, hogy ennyi múlik az étkezésen! Ha megadjuk a testünknek amire szüksége
van meghálálja! Egyszer sem éheztem, egyszer sem szenvedtem!
A nyereségeim a három hónapos program alatt:
Egy csomó finom étel megismerése, jó étkezések, közös főzések, közös séták, nyugodt éjszakák, kellemes reggeli ébredések, kiegyensúlyozott napok, saját magam elfogadása és megszeretése.

És mindez számokban:

-12,5 kilogramm (és még nincs vége) 

- 7 cm a mellbőségemből

- 13 cm a hasamból

- 8,5 cm a csípőmből

- 4,5 cm a combomból

Köszönöm szépen a családomnak, akik mindig támogattak és köszönöm szépen Katinak! Mindig mindenben segített, ajánlásokat adott bármilyen kérdésem volt, nem engedte el a kezem!

ZSUZSA


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Zsuzsa is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket