Zsuzsa :)

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!Kicsit kételkedve és félve vágtam bele ebbe a programba, mert szinte mióta az eszemet tudom én állandóan fogyókúrázom. Már minden létező „csoda” módszert és „csodaszert” kipróbáltam. Átmenetileg volt ugyan némi-némi hatása, de sajnos utána mindig majdnem a duplája jött vissza a kínkeservesen leadott kilóknak.

Tartós, végleges eredményt akartam. Rá kellett jönnöm, hogy minden fejben dől el.

Hatalmas elhatározásra jutottam és, úgy döntöttem, hogy életmódot váltok. Ekkor találtam rá a Testszerviz programra. Tanácsadónőm kedvessége, közvetlensége, barátsága és bátorítása nagy segítség volt számomra.

Nagy lelkesedéssel és hatalmas szigorral magammal szemben, mindent pontosan betartva elindultam egy számomra teljesen új és ismeretlen úton.

A várt eredmény nagyon hamar jelentkezett. Bár az első 1-2 napban fejfájással küszködtem 1 hét leforgása alatt leadtam 3,5 kg-ot. Ez erőt adott a folytatáshoz és ahhoz, hogy nem szabad feladni.

Folytattam a programot, nem éheztem, hiszen naponta 5-ször étkezhettem. Kisebb-nagyobb sikerrel sikerült betartanom mindent. Voltak ugyan hullámvölgyek, megállt a fogyás, de a hetenkénti személyes konzultációk során, mindig új erőre kaptam. Tanácsadónőm mindig megdicsért, újabb és újabb hasznos ötleteket adott, bátorított. Jól eső érzés volt, hogy áll mellettem valaki, aki segít nekem és támogat abban, hogy elérhessem a kitűzött célt.

Most elértem a 90 napos program végére.

A közérzetem kifogástalan, nem fáj a fejem, nem vagyok fáradékony, sokkal energikusabb vagyok, jobban bírom a munkát, több mindent meg tudok csinálni egy nap.

Bár a leadott súly mennyiségével elégedetlen vagyok, elindultam egy úton, amelyen szeretnék végig menni. Talán ha előbb elkezdem a rendszeres mozgást jobb eredményt érek el. A kettő dolog csak együtt működik. A helyes táplálkozás éppoly fontos, mint a rendszeres mozgás.

Összességében megszabadultam 7 kg-tól és 28 cm-től.

Lehetett volna jobb is az eredményem, de hiszem és tudom, hogy ez csak a kezdet. Nem szabad és nem is fogom feladni. Tovább folytatom a programot, most már egyedül, megfogadva és hasznosítva mindent, amit hallottam és amit megtanultam.

Szívből ajánlom Mindazoknak, akik hasonló gondokkal küzdenek. Soha nem késő elkezdeni! Egy életünk van!


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Zsuzsa is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket