Zsuzsanna

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Drága Édesanyám levele hozzám, a Testszerviz programról és tapasztalatairól. Azt gondolom, hogy példaértékű, mert egy ennyi idős ember már nehezen változtat, de ő megtette az alábbiak miatt. A fotón Ő látható a legkisebb dédunokájával. Van két gyermeke, hét unokája, és három dédunokája:-)

Édes Kislányom!

Szeretném Neked megköszönni, hogy megismertettél a munkáddal. Először amikor hallottam Tőled aTestszervizről kicsit szkeptikus voltam. Amikor azonban láttam milyen lelkesen csinálod végig a három hónapos újszerű étkezést és láttam az eredményt, már biztos voltam, hogy jól választottál Láttam, hogy a felesleges kilóktól meg szabadultál és ugyan akkor erőnléted erősödött, az emésztési problémáid is rendbe jöttek. Örültem, hogy csatlakoztál azok közé a tanácsadók közé, akik tovább adják tapasztalataikat, elvégezted a Testszerviz akadémiát, és meg szerezted azt a tudást ahhoz, hogy másoknak is segíts megismerni aTestszerviz számos előnyét 84 évesen én már elég idős vagyok, felesleges kilóim nincsenek, de végig csináltam a programot, aminek nagyon örülök, mert megszabadultam olyan kellemetlenségektől, mint például a reflux, vagy a felfúvódás, ami a közérzetet rendkívül rontja. Bár eddig is odafigyeltem az étrendemre, legalább is így gondoltam, de sokat változtattam a Te tanácsaidra hallgatva, ami elősegítette az eredményeket. 

Nagyon élvezem azokat az ételeket elkészíteni, amikkel megismertettél, és ismét jó főzni! Nem több munka, mint a „hagyományos” ételek elkészítése, sőt sokkal finomabbakat eszek. Ha hazajönnek az unokáim és akár Te is, akkor egészséges ételekkel tudlak benneteket várni, nem kell külön főzőcskézni, hiszen a család szinte minden tagja áttért az általad megismertetett program alapján, az egészséges táplálkozásra és életmódot váltottak.

Azért is változtattam, mert még szeretnék,- ameddig csak lehet a Gyerekeim, Unokáim, Dédunokáim körében élni és szeretnék egy egészséges öregkort. Javaslom az idősebb korosztálynak is a testük szervizelését, higgyék el, megéri.

 

AMIG ÉLÜNK TANULHATUNK, és VÁLTOZHATUNK!

Babos Zsuzsanna

Ne feledd! program nem csak a Tied, hanem a családodé is!


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Zsuzsanna is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket