DoctorFit - Gerincambulancia

„ A mozgásszervi betegségeket mozgással kell gyógyítani”

Bemutatkozás

A Doctorfit Gerinc és Izületi Klinika több, mint 10 éve gyógyít mozgásszervi –ezen belül elsősorban gerincbetegségeket.  

Tekintsük át, hogy  mi történik Önnel, ha felkeres minket, mi a gyógyulás menete?

  • A hozzánk forduló páciensek először pontos diagnózishoz jutnak, megkeressük a fájdalmaik forrását. Gondos fizikális vizsgálatot követően  radiológiai vizsgálatot végzünk, melyhez felhasználjuk a legkorszerűbb diagnosztikai lehetőségeket (CT, MR).
  • Már az első találkozás alkalmával megkezdjük a fájdalmak csillapítását. A fájdalomcsillapító eljárások egyedülállóan széles palettáját alkalmazzuk klinikánkon.
  • Gyógytorna és manuálterápiás kezeléseink során a pácienseink  eljutnak oda, hogy ismét fájdalommentesen tudják élni hétköznapjaikat, javul mozgáskészségük.
  • A Doctorfit Rehab Gym-ben a hozzánk fordulók komplex mozgásszervi rehabilitációban részesülhetnek, kezdve a gyógytornával illetve manuálterápiával, folytatva a rehabilitációs edzéssel és hosszú távú aktivitási programokkal.

Fentiek után  joggal merül fel a kérdés, hogy mivel tudjuk segíteni, támogatni a Testszerviz pácienseinek gyógyulását, illetve milyen esetekben forduljanak hozzánk?  

  • Mozgásszervi panaszok esetén orvosi és teljeskörű egészségügyi hátteret tudunk biztosítani a panaszok megszüntetéséhez.
  • A testsúlycsökkentő programok során mozgásszervi állapotfelméréssel és tudományosan kidolgozott edzésprogramokkal segítjük a Testszerviz programot.

Dr. Erbszt András

Igazgató

Doctorfit Gerinc és Izületi Klinika

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás