Testszerviz alapok

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Hogy miért Alapok? Mert olyan területeket érint, amik az életmódváltásban alapvetően fontosak. Mit együnk, mit vegyünk, mit kell tudnunk a helyes életmódról és mit kell csinálnunk, hogy elinduljunk a megfelelő úton. Ezek az eszközök támaszt adnak az adatok tengerében, megfelelő kereteket adnak ahhoz, hogy biztonsággal járd az életmódváltás útját.

Mik is ezek az Alapok?

Elsőként a 3 Testszerviz könyvet és videót említem. Kulcs a testhez, Kulcs a hormonokhoz, Kulcs a mozgáshoz, Élet írta szakácskönyv. Meg kell értenünk ezeket a területeket, hogy biztos információk birtokában tudjunk dönteni és menetelni a változtatás felé. 

A Kulcs a testhez egy rendkívül közérthető könvy, melyből megérthetjük a test alapvető működését, a dinamikus egyensúlyt és azt, hogy mennyire fontos a táplálkozás a hosszúélet elérésében.

A Kulcs a hormonokhoz közel 2 millió magyar embert érintő hormonális problémák megértésében ad egyszerű megértést. Cukorbetegség, pajzsmirigy alul és túlműködés, ösztrogén túltermelés és társaik. Mindenképpen értenünk kell, hogy mik ezek, hogyan alakulnak ki és mit tehetünk azért, hogy elkerüljük.

Kulcs a tápanyagokhoz egy régi hiányt pótol azzal, hogy eligazodást nyújt a tápanyagok sokszor kusza és érthetetlen, vagy meg nem értett világában. Mit együnk? Mit ne együnk? Milyen élettani hatása van egy tápanyagnak? Tápanyag-e egyáltalán, amit megeszünk? Hogyan bánjunk a tápanyagokkal? Ha egészségesen akarunk táplálkozni, akkor meg kell tudnunk, hogy mi is az, amit megeszünk. Ebben ad biztos útmutatást ez a könyv!

A mozgás egy sokat emlegetett és alapkőként kezelt dolog a helyes életmódban. Tudjuk, ugyanakkor valamiért nem csináljuk. Azért, mert sokszor nem a test javát szolgálja, amit mozgás címén teszünk. Hogyan lehet apró lépésenként elkezdeni? Hogyan mozogjunk helyesen? Hogyan illesszük be a hétköznapokba? Mit és hogyan csináljunk, hogy jól essen és hatékony is legyen? Akár otthon, akár a munkahelyen, akár bárhol? Minden mozgással töltött perc számít. napi 10-20 percben is lehet komoly eredményeket elérni. A Kulcs a mozgáshoz oktató és tréning videó közel 30 perces elméleti tudással, majd 65 percben 100-nál is több egyszerű gyakorlattal vezet be a helyes mozgás világába.

Amikor Rippel Ferivel megismerkedtünk, azonnal volt egy nagy közös elhatározásunk, miszerint itt az ideje, hogy „Divatba hozzuk az Életmódváltást!” És ne a szavak szintjén, hanem elérjük, hogy emberek tízezrei induljanak el egy jobb élet, a helyes életmód irányába. Az elhatározást tettek követték és ennek az egyik első lépése a Cél a 100 év! című könyv. Ez egy motivációs könyv, mely azonnal gyakorlati segítséget is ad mindazoknak, akik szeretnének változtatni a testi állapotukon.

Az életmódváltás fejben kezdődik és a konyhában folytatódik! Az Élet írta szakácskönyvünkben a helyes táplálkozáshoz 150 egészséges étel recept nyújt azonnali, egyszerű, idő és pénz takarékos segítséget. Egyszerű emberek írták, egyszerű embereknek. Nem igényel szakács-tudást, a legbonyolultabb is elkészíthető 40 perc alatt. Turmixok, saláták, levesek, főételek és desszertek sokasága ad nem csak tippeket, hanem útmutatást a helyes táplálkozás világában.

Mi vegyek, honnan vegyem? Ez egy állandóan visszatérő kérdés. Címkék tanulmányozása, válogatás a tengersok termék közül, bizonytalankodás, hogy jó-e a testnek, amit megvettem? A hangos marketinggel hirdetett termékek tényleg alkalmasak-e emberi fogyasztásra? Ennek most vége! A Testszerviz Prémium Webáruházban 400, Testszerviz által minősített terméket rendeztünk össze. Olyanokat, melyek biztosan jók a testnek, mi is szívesen használjuk és ügyfeleink innen vásárolnak. Azzal a magabiztossággal, hogy megfelelnek a Testszerviz alapelveknek, és nyugodtan tehetik a kosarukba. Tápanyagbombák, édességek, édesítőszerek, lisztek, vitaminok, kenyér helyettesítők, tejek, olajok, ecetek, tisztító és mosószerek, kozmetikumok, hogy csak néhány kategóriát említsünk.

Ha a fenti könyvek, videó rendelkezésedre áll, és alaposan megnézed a webáruházunkat, sokkal előrébb leszel az életmódváltásban, mint sokan mások.

A KÖNYVEKET ÉS A DVD-T ITT SZEREZD BE!

Mások még keresik az utat, te megtaláltad a kapaszkodókat, a helyes irányt! Jó haladást! 

TEDD MEG AZ ELSŐ LÉPÉST ITT!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás