Önmagad árnyéka vagy? Lépj ki a fényre!

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!   

  


 

Amikor az ember testileg nincs túl jó állapotban, akkor árnyéka önmagának. Nem feltétlenül betegségre kell itt gondolni.

Elég, ha alacsony az energia szintünk, az emésztés nehézkes, állandó puffadás az étkezések után, kényelmetlen a mozgás, a testsúly visszahúz a lépcsőn, fáradtan ébredünk, a bőrünk nem rugalmas már, a tükörből reggelente egy olyan arc néz vissza, aki emlékeztet egy energikus, lendületes, csinos emberre, aki valaha voltunk. Ugyanakkor mégsem ő néz vissza, hanem annak csupán az árnyéka.

Ilyenkor kicsit elszomorodunk, majd vad magyarázkodásba kezdünk. A barátaim még rosszabbul néznek ki, a szomszéd asszony még nálam is kövérebb, ebben a korban ez már természetes, ez genetikai kérdés, apám is ilyen volt ennyi idősen, ahhoz képest nem is olyan rossz.

Átmeneti megkönnyebbülést hoznak ezek a magyarázatok, de lelkünk mélyén tudjuk, hogy elégedetlenek vagyunk. Tetszem még a páromnak, lesz még pasi, aki rám néz, fogok még focizni a gyerekkel, lesz elég erőm, hogy a munkahelyemen jól teljesítsek. Megannyi kétség!

A testünk nem hazudik. Pontosan jelzi, mutatja, a képünkbe vágja, hogy milyen állapotban is vagyunk. És ezt nem sokszor nem szeretjük. Különféle ruhákba rejtjük, hogy talán nem látszanak az úszógumik, a csíkos az vékonyít, a sötét szín slankít, strandra nem megyünk, mert túl sokan vannak ott, bevakoljuk az arcunkat, hogy a ráncok ne legyenek feltűnőek és ehhez hasonló praktikákkal igyekszünk a szőnyeg alá seperni a problémát.

Tesszük mindezt ahelyett, hogy szembe néznék a testünk jelzéseivel és eldöntenénk, hogy visszanyerjük régi fényünket, önmagunkat.

A Testszerviz program és tanácsadó abban segít, hogy ezt meg tudd tenni, hogy visszanyerd ez energiádat, térj vissza a korodnak megfelelő fizikai állapothoz, hogy újra azt érezd, hogy a test nem akadály az életben, hanem segítség abban, hogy a célokat elérd. És ne az legyen a célod, hogy valahogy működtesd a testet, hanem igazi célokat tűzz ki.

Több mint 1500 ügyfelünk mondta már el, hogy visszatért belé az élet, az energia, egyre jobban mennek a dolgaik, és tudják, hogy most élnek igazi és teljes életet.


 

Jelentkezz te is egy ingyenes konzultációra! Lépj ki az árnyékodból!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket