2013 november 16. – 2017 november 16. Két nap az életből és mégis mennyire más!

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

2013 november 16.

Ébresztő 6.kor. A szemem alig bírom kinyitni, elkúszok az első kávéig, aztán a második is lecsúszik.
Mindenem fáj, gyűrött, energia-szegény vagyok és rémesen öregnek érzem magam. Üveges szemmel gondolom végig, hogy mi is vár rám. Aztán belevágok, eleve fáradtan. Megint iroda, munka, ebéd, utána félálomban ücsörgés az asztalomnál, alig várva, hogy leteljen az idő.
Vánszorgás az autóhoz, csúcsforgalomban idegeskedés. Be kell mennem a boltba pár dologért, aztán végre otthon, lerogyok a kanapéra, a tv-t bekapcsolom, és 10 perc múlva elájulok. Arra ébredek, hogy késő éjszaka van, elmászok az ágyig és visszaájulok. És ez megy már évek óta, néha egy kicsit jobb, máskor pedig kifejezetten még rosszabb.
A mozgást minimálisra csökkentem, mert fáraszt, a hétvégén alszom órákat napközben, kedvetlen vagyok és arra gondolok, hogy milyen lesz ez még éveken keresztül. Vagy lehet, hogy romlik a helyzet? Már látom magamat 50 évesen lepusztulva, kövéren, betegesen, fáradtan, aki csak arra vár, hogy nyugdíjas legyen és ne kelljen menni sehova.
Nem hiszem, hogy ezért születtünk meg és ez az élet normális menete.

2017 november 16.

Ébresztő 6-kor. Kipattan a szemem, kiugrok az ágyból, tettre kész vagyok és lelkes az újabb nap eljövetelétől. Csillogó szemmel gondolom végig, hogy mit is fogok ma megcsinálni.
Aztán belevágok. A kutyával egy kiadós ütemes séta, beviharzok az irodába, belevetem magam a munkába és azon igyekszem, hogy egyre többembernek segíthessünk jobb életet élni.
Az idő elszalad délig és egy könnyű ebéd. Utána séta a kutyával és vissza a munkához. Délután egy edzés, 4 km futás, torna és némi súlyzózás. Ettől még jobban vagyok. Hirtelen azon kapom magam, hogy 6 óra. Indulás haza, kutyával, feleséggel Bikás park. Kutyabarátokkal randalírozás, a gazdikkal séta és beszélgetés.
Könnyű vacsora, gyerek hazaér és van kedvem, türelmem végig hallgatni a napját, beszélgetni vele és párommal. Este 11 körül irány az ágy, hogy másnap is remek formában legyek.

És ez megy már vagy 4 éve.

Mi a különbség? Ha egy szóval akarom megfogalmazni: Testszerviz!

Az, hogy szervizelem magam, azt csinálom, amit régen, csak helyesen. Helyesen táplálkozok, helyesen mozgok, helyesen regenerálom a testem.
És most lassan 50 évesen azt gondolom, hogy életem felénél tartok! Nem tudom visszahozni az elmúlt évtizedeket, de képes vagyok arra, hogy teremtsek újakat magam előtt, amit energikusan, boldogan, aktívan és a bőrömben jól érezve magam fogok eltölteni.
És mennyi terv, cél, amiről biztosan tudom, hogy el fogom érni!

 

Szóval Testszerviz! Ez a Kulcs a testhez, ez a kulcs a helyes életmódhoz! Te is megérdemled!

A KULCS A TESTHEZ KÖNYVRŐL ITT TUDSZ TÁJÉKOZÓDNI!

 

Ha segítségre van szükséged az életmódváltásban, akkor

TÖLTSD KI ITT A JELENTKEZÉSED!

Segítünk!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket