KULCS A TESTHEZ KÖNYV

Milyen az életed most és milyen lehetne?

Milyen lenne, ha az iskolában az élővilág és biológia órákon megtanulhattad volna:

  • hogyan hat a szervezet működésére a naponta elfogyasztott étel?
  • hogyan érintenek téged a „civilizációs betegségek”?
  • miként hat rád a stressz, és mit tehetnél a kellemetlen hatások ellen?
  • hogyan biztosíthatnád a pihentető alvást magadnak?

Milyen lett volna az életed, ha a fenti kérdésekre pontosan tudnád a választ?
Még nincs késő ahhoz, hogy megszerezd ezt a tudást!

"Ez a könyv abban segít, hogy alapvető adatokat érts meg a testről, gondolatokat ébresszen és cselekvésre ösztönözzön."

A Kulcs a testhez könyv Kulcs az egészséges életmódhoz.

A könyv olvasója megismeri a test alapvető működését. Képes megérteni és megfigyelni, hogy az ő esetében a test milyen reakciókat mutat, mik ezek okai és hogyan tudja ezeket kezelni. Képessé válik arra, hogy jelentősen javítson saját fizikai állapotán, a könyvből tanultakat alkalmazva megtalálja a helyes életmódhoz vezető utat.

A Test tudja, hogyan működik a Test! Ahhoz, hogy elérje az Ideális állapotot, Önnek is tudnia kell! Ezt adja Önnek ez a könyv!

Kulcs a Testhez - Testszerviz könyv

Ők már megszerezték és elolvasták:

„Helló! Éppen most olvasom a Kulcs a testhez című könyvet és állati klassz! Tiszta tudományos! Nagyon élvezem!”

„Több év élettani előtanulmány után és gyakorló gyógyszerészként olvasva a Kulcsa testhez című könyvet egy rendkívül olvasmányos, és hasznos ismereteket jól összefoglaló, rendezett művet kaptam. Ez végre egy olyan forrás, ahonnan a legalapvetőbb ismereteket át lehet tekinteni. Nagyon hasznos olvasmány.”

„Nagyon örülök a döntésemnek, hogy megvettem a könyvet! Nagy segítségemre volt abban, hogy rendet teremtsen az információdömpingben, és helyére tegyen fontos összefüggéseket.”

„A Kulcs a testhez című könyv összességében nagyon tetszett. Egy kerek egészet alkot. Nem kellett kis biológusnak lennem, hogy megértsem, de aztán a gyakorlatias részekkel, levezetésekkel teljesen érthető lett.”

„Mivel én még a három hónapos Testszerviz programon még nem vettem részt, ez a könyv csak tovább fokozta a kíváncsiságomat iránta.”

„A kulcs a testhez című könyv nagyon sok információt adott számomra. Úgy gondolom, hogy ez olyan könyv, amit nem elég egyszer elolvasni és visszatenni a könyvespolcra. Fontos, hogy állandóan kéznél legyen, mert naponta beleolvasok egy-egy részbe. Minden ilyen alkalommal felelevenítek bizonyos részeket, amelyek éppen akkor foglalkoztatnak. Számomra nagyon jó, hogy a felmerült kérdéseimre mindig megkapom a választ ebben a könyvben.”

„A Kulcs a testhez című könyv megvásárlása számomra bizonyítékként szolgál arra, hogy a vonzás törvénye igenis működik. Ugyanis éppen azokkal a gondolatokkal, témákkal és végre válaszokkal találkoztam a könyvben, amelyekre oly régóta kerestem magam is a választ, annyira jó lett volna megérteni ezeket a háttér-folyamatokat, jobban érteni és tudni, hogy mi miért történik a szervezetünkben. Sok évi szenvedést, több visszahízást és néhány évtized jojó effektust meg tudtam volna spórolni a könyvben olvasott információ használatával. De most végre itt van, és elérhető az információ, amire annyira vágytam.”

„Ezt a könyvet ajánlani fogom sok ismerősömnek, akik a vitaminok és más étrend-kiegészítők útvesztőjében ugyanúgy keresik a megoldásokat, válaszokat a kérdéseikre, mint én. A könyv egyszerű, világos magyarázatokkal, jól illusztráltan, közérthetően helyre tesz dolgokat, és segíti a sokszor sajnos tévesnek bizonyult adatokat is helyre tenni, a különböző összefüggéseket helyesen értelmezni és új reményt felcsillantani. Nagyon szépen köszönöm!”

„A Kulcs a testhez című könyv zseniális!
Valóban kulcsot ad az olvasó kezébe, érthetően írja le a testünkben zajló folyamatokat. Úgy gondolom, erre az ismeretanyagra mindenkinek szüksége lenne!
Nem csak tényeket állít, hanem megadja a mögöttes okokat, mégpedig egyszerűen, bárki számára érthetően.
Meglepő, milyen kis dolgokon múlik, hogy az ember ne ártson magának, de az is igaz, hogy a könyvben ajánlott szabályokkal a megfelelő táplálkozással megállítható és visszafordíthatók azok a káros folyamatok, amelyek alááshatják a jó közérzetet.
Gratulálok!”

MEGRENDELNI ITT TUDOD! Utánvéttel is!

ELEKTRONIKUS FORMÁBAN ITT ÉRHETŐ EL!

Hangoskönyvet is készíthetsz elektronikus könyveinkből.

Kulcs a Testhez - Testszerviz könyv

Kedves Érdeklődő!

A könyv ára: 5775,- Ft

ELEKTRONIKUS FORMÁBAN ITT ÉRHETŐ EL!

Hangoskönyvet is készíthetsz elektronikus könyveinkből.

A Kulcs a testhez és a Kulcs a hormonokhoz könyvek most csomagban is!

Két könyv együttes vásárlása esetén a kedvezmény 20%!

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket