2024 - A Testszerviz éve!

Új év, új élet?

Az, hogy a természet minden évben megújul, bennünket is arra ösztönöz, hogy minden egyes új esztendő közeledtével egyrész visszatekintsünk az éppen lezáruló évre, és új lendülettel, feléledt reményekkel tekintsünk az új esztendőre, jelen esetben 2024-re.

Ezt a megújulást ösztönző lendületet az a réges-régi megfigyelés táplálja bennünk, hogy így – a mai naptárunk szerint – december végén már újra kicsit hosszabbodnak a nappalok és rövidülnek az éjszakák, azaz megújul az éltető Napunk is.

Új évi fogadalmak

Ezekből a bevezető gondolatokból már egyenesen következnek a 2024-es újévi fogadalmaink, amiket – és ez nagyon fontos – kezeljük most „igazán újként”, azaz ne nézzünk vissza, hogy az előző években mi történt az akkoriakkal. A múltbeli tapasztalat ilyenkor nem biztos, hogy jó tanácsadó. Egyszerűen tekintsük úgy a dolgot, mintha most gondolnánk először arra, hogy most már végre törődni szeretnénk magunkkal.

Mert ezek a „fogadalmak” nem a leadandó kilókról és más hasonló, centikben vagy bármi másban mérhető célok elérésére elindított versenyfutásról szólnak. Igazából egyetlen motiváció legyen a fejünkben: törődjünk többet magunkkal és az egészségünkkel mint azt az előző évben tettük.

Kis lépések, nagy eredmények

Persze valamilyen konkrét célokat jó, ha megfogalmazunk magunknak, és jó az is, ha ezeket le is írjuk, hogy pontosan mit is értünk azon, hogy „2024-ben többet törődök magammal”. És ne csak az elérendő testméreteket, testsúlyt írjuk le, gondoljunk végig egy kivitelezhetőnek látszó tervet is, aminek megvalósításával mindezeket az új célokat el is tudjuk érni.

Ne hagyjuk, hogy elragadjon a képzeletünk, és olyan elvárásokat tűzzünk ki magunk elé, amik túlnőhetnek rajtunk.

Fontos, hogy ezek a célok elérhetők legyenek úgy is, ha naponta annyit teszünk értük, amennyit megtehetőnek tartunk.

Kihívások, akadályok

Jó, ha tudatosítjuk magunkban azt is, hogy minden, életünket érintő változtatás egyben kihívást is jelent, azaz biztos lesznek akadályok, lesznek olyan körülmények, amik majd éppen akkor lesznek fontosabbak és sürgősebbek, amikor éppen tennünk kellene a sikerünk érdekében.

„A mindent vagy semmit” elv rossz taktika

Gyakran előfordul az is, hogy túl kemények akarunk lenni magunkhoz a kitűzött céljainkkal kapcsolatban. Azaz a teljes vágyott cél elérése, mint egyetlen elfogadható siker áll szemben a totális kudarccal. Sokan úgy tartják, hogy ez a fajta gondolkodásmód az igazán motiváló, de ez többet árt, mint használ. Ha ugyanis a haladás közben úgy látnánk, hogy nem tudjuk elérni egyik-másik célunkat, akkor inkább idő előtt fel is adjuk az egészet, és csalódunk magunkban, és úgy érezzük, nem vagyunk elég jók, és máris vesztesként könyveljük el magunkat.

Ne tagadjuk meg magunktól a segítséget!

A másik nagy kudarcforrás, ha úgy gondoljuk, hogy nekünk egyedül jobban mehet, mint segítséggel. A szakértő segítség nagyon hasznos lehet! Nem csak segíthet átlendülni a megtorpanásokon, hanem új ismereteket is nyújthat, amikkel jobbak és hatékonyabbak lehetünk.

A segítség elfogadása nem azt jelenti, hogy nekünk nem kell dolgoznunk a céljaink elérésén, de azt igen, hogy van kihez, van hová fordulni, ha megtorpanunk, ha csökken a motivációnk, ha túlnőni látszanak rajtunk a felmerülő akadályok.

Kipróbált Testszerviz kompetencia

A Testszerviz 2024-ben lesz 10 éves! Ez azt jelenti, hogy az alapítástól eltelt majd' évtized alatt, szorgos munkával elért célok sorozata áll mögöttünk. Vannak Testszerviz Kulcs könyvek, amikből megismerhető, hogyan működik egy egészséges szervezet, és mit kell megtenni ahhoz, hogy az egészségünk ne csak álom maradjon!

Vannak kipróbált Testszerviz saját márkás termékek, amik jelentősen hozzáadnak a sikeres életmódváltáshoz, az újévi fogadalmaink megvalósításához.

Vannak 12 hetes Csináld magad levelező programjaink, amik heti „leckékkel” jelölik ki az utat, és könnyen érthető és megvalósítható lépésekkel segítik a 2024-es újévi fogadalom megvalósítását.

És természetesen van személyre szabott Prémium életmódváltó konzultáns szolgáltatás is, aminek megismerésére egy életminőség teszt kitöltésével jelentkezhetsz. Ez a teszt egy díjmentes személyes konzultációra lesz belépő, ahol minden kérdésedre választ kaphatsz.

Vitalissimo svéd folyékony vitaminkínálat

A Vitalissimo webáruház kiemelt partnere a Swedish Nutra cég, ami hatékonyan felszívódó, nagyon kedvező ár/érték arányú extra minőségű termékekkel segíti világszerte az egészségtudatos nagyközönséget. Ezek a termékek olyan változatos igényeket is kielégítenek, mint az erősebb immunrendszer, a hatékony ízületvédelem, a megnövekedett energiaigény, vagy a feszített életvitel.

Kattints ide, és válogass a teljes svéd folyékony termékkínálatból!

Testszerviz 2024 – 10 éve az egészségtudatos közönség szolgálatában

A Testszerviz csapata büszke a múltban elért sikerekre, és ma éppen úgy, mint az első hónapokban elkötelezetten dolgozik a közönség igényeinek kiszolgálásán az egészséges receptektől kezdve, az ingyenes tudásfüzeteken át, egészen a konzultációs Prémium szolgáltatásig.

Egészségtudatos boldog új évet kívánunk
minden kedves követőnknek, munkánk iránt érdeklődőnek
és természetesen az egyre népesebb törzsközönségünk nagyra becsült tagjainak!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket