3+1 szempont a porszívóválasztáshoz

A porszívó nem pusztán takarítási célokat szolgál, hanem az allergia elleni küzdelem egyik fontos fegyvere lehet. Ezért sem mindegy, hogy milyet választasz! Ebben segítünk most 3+1 szemponttal, amit érdemes megvizsgálnod!

 

Porszívó vásárlás előtt számos fontos szempontot érdemes figyelembe venni annak érdekében, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb modellt. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos szempontot, amelyeket érdemes figyelembe venni.

Teljesítmény 

A porszívó teljesítménye fontos szempont, mivel határozza meg, mennyire hatékonyan képes felvenni a port és szennyeződéseket. A teljesítményt Wattban mérheted, de fontos az is, hogy az alacsonyabb fogyasztású, de hatékony modellek is rendelkezésre állnak. Igazán bosszantó, mikor hiába húzgálod a porszívót a különböző felületeken, ugyanúgy koszos marad…

Szívóerő

A szívóerő a porszívó hatékonyságának fontos mutatója. Minél erősebb a szívóerő, annál hatékonyabban távolítja el a port és a szennyeződéseket a felületekről.

Szűrőrendszer

A jó minőségű szűrőrendszer elengedhetetlen a porszívó hatékonysága és a levegő minősége szempontjából. Nagy előny, ha a beszívott por nem a levegőben kavarog, vagy a porzsák gyakori kiürítésekor, nem lélegezzük be, ugyanis ez asztmát okozhat.

Portartály mérete

A portartály mérete meghatározza, hogy mennyi szemetet tudsz felvenni anélkül, hogy ki kellene üríteni. Nagyobb portartály nagyobb kapacitást jelent, de a porszívó mérete is növekedhet. A kis lapos önálló robotporszívók nagyon szexik, meg igazán modernek is, de az állandó porzsák ürítés miatt lehet nem is spórolunk vele annyi időt…

Ha ezeken a szempontokon kívül, az egészséged megőrzése is fontos számodra ajánljuk figyelmedbe a központi porszívót, amely semmilyen port nem kavar az otthonodba, mivel a tartály kint helyezkedik el. Ez igen előnyös megoldás ha a családban van porallergiás, vagy egyszerűen csak odafigyelsz magadra.

Amennyiben több információt szeretnél a központi porszívókról, kattints ide!

Irány a központi porszívó!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket