70%-kal csökkenti a halálozási arányt a...

Legalább 70%-kal csökkenti a vírusfertőzés halálozási arányát a megfelelő D-vitamin szint – írja David Meltzer, a Chicagói Egyetem professzora

Köztudott, hogy testünk D-vitamin tartaléka az őszi hónapokra kiapad, mert még nyáron sem tudunk annyit a napon lenni, hogy a szervezetünk D-vitamin raktárai feltöltődjenek.

Ezért teljes bizonyossággal kijelenthetjük, hogy mostanára már elégtelen lett a D-vitaminszintünk.

Miért fontos ez?

Ma már az orvosok körében is köztudott, hogy a D-vitamin és a magnézium együttesen rendkívüli mértékben csökkentik a vírusfertőzés kockázatát.

Ezt támasztja alá David Meltzer, a Chicagói Egyetem professzorának kutatási eredménye is, aki úgy találta, hogy a drámai összefüggés van a szervezet D-vitamin-szintje és az új koronavírus-fertőzés kialakulásának az esélye között.

A professzor a friss kutatásában arra jutott, hogy megfelelő D-vitaminszint esetén bizonyíthatóan kisebb a koronavírus fertőzésnek az esélye.

A kutatásból egyértelműen kiderül, hogy az alacsony D-vitaminszint majdnem megduplázza annak az esélyét, hogy a kórokozó képes legyen hatásos támadást indítani a szervezetünk ellen.

A kutatási eredmények azt is alátámasztották, hogy nem elegendő csak a D-vitamin pótlása, mivel a D-vitamin hatékonyságát nagyban segíti a szervezet magnézium ellátottsága is. Az is jól ismert, hogy a felső légúti fertőzések szezonjában mekkora segítséget képes nyújtani a C-vitamin, és a gyógynövények közül a bíbor kasvirágban (Echinacea purpurea) és az olívalevélben levő hatóanyagok.

Ezért állítottuk össze egy különleges Immunerősítő termékcsomagot, amivel még hatékonyabbá tehetjük a védelmi pajzsunkat!

Ne legyen folyamatosan kiszolgáltatott helyzetben, tegye meg a szükséges lépéseket jómaga és családja védelme érdekében!

Immunerősítő csomaggal a fertőzések ellen!

Megnézem!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket