A FONTOSSÁG sorrendjének kérdései

                       TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!     

    


 

Amikor az embereket arról kérdezem, fontos-e számukra az egészségük és az ideális, jó fizikai közérzet, többnyire azt válaszolják, hogy: 

„Természetesen, nagyon fontos.”

Fontos-e, hogy tegyenek magukért, esetleg bizonyos dolgokban változtassanak:

„Igen, ez is fontos.”

Aztán tovább kérdezgetve őket, gyakran kiderül, mégis sok mindent maguk elé sorolnak a fontossági sorrendben: elromlott az autó, születésnapja van a nagybácsinak, éppen most utaznak haza külföldről a barátok és így tovább. Valahol mélyen tudják, hogy fontos lenne saját magukkal is foglalkozni, a saját fizikai közérzetükön javítani, ezt azonban egészen sokáig képesek halogatni.

De miért is?

Gondold végig kérlek, Te is a következő kérdéseket, ha úgy gondolod, hogy számodra is fontos az egészséged és a jövőd. Hogy a fontossági sorrendben Te valójában hová helyezed magadat?

S hogy ez jó-e így?

Egy 10-es skálán hol helyeznéd el az egészséged fontosságát (0 = egyáltalán nem fontos, 10 = nagyon fontos)? Mik azok a dolgok, amik fontosabbak ennél? Ezek a dolgok (amik fontosabbak Nálad), működnének nélküled?

AKKOR TE MENNYIRE VAGY FONTOS?

Ha valami / valaki fontos, akkor arra figyelmet fordítunk, időt áldozunk, megbecsüljük, foglalkozunk vele. Gondold végig mindezt a saját vonatkozásodban is! 
Légy őszinte önmagaddal és ne sajnáld az időt, energiát, hogy rendbe hozd magadat. Most végre ne más legyen fontos számodra, hanem Te magad!

Az életedet mindenképp a saját testedben kell élned. De nem mindegy, meddig és nem mindegy, hogyan!

Főleg, hogy mások számára is fontos vagy!

Nekünk mindenképp!

JELENTKEZZ ITT EGY INGYENES ÉLETMINŐSÉG KONZULTÁCIÓRA!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket