Kulcs az életmódváltáshoz - Testszerviz esszencia új könyv megérkezett!
8. TUDTAD-E? VIII. SOROZAT
TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!
A rostok olyan növényi eredetű ételösszetevők, amelyeket a szervezetünk nem képes megemészteni, ezért eljutnak a vastagbélbe. Vannak vízben oldódó (például a pektin és az inulin) és vízben oldhatatlan (például a cellulóz) rostok.
A bélrendszerünk rost szükségletét célszerű nagyrészt nyers zöldségekből biztosítani, mert a sütés-főzés csökkenti vagy akár meg is szünteti a rostok jótékony hatását. Ezért nagy különbség van egy nyersen elfogyasztott sárgarépa és a húslevesben főtt leveszöldség hasznossága között.
Legyél felelős a saját testedért!
HASZNÁLD EZT A TUDÁST EGÉSZSÉGGEL!
ITT TUDHATSZ MEG TÖBBET A KULCS A HORMONOKHOZ KÖNYVRŐL!
Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!
Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!