A test kizsákmányolása

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!      


 

Ugye mennyire szomorú és dühítő azt látni, hogy emberek embereket kizsákmányolnak.

Fillérekért és szinte ellenszolgáltatás nélkül dolgoztatják őket. Az életben maradás küszöbén tengődnek, gyorsan öregszenek és reménytelen az életük. Amikor ezt látjuk, azonnal úgy érezzük, hogy ez ellen tenni kell valamit. Megérdemlik ezek az emberek is a méltó életet, a normális körülményeket, a rendes fizetést és egy jövőt, amit van esélyük szépre teremteni.

A mai kor embere nem tanult a történelemi leckékből és lehet, hogy nem embereket zsákmányolnak ki, hanem a saját testüket. Ez akkor is kizsákmányolás.

A test hűségesen szolgál bennünket, elvégzi a rá rótt feladatokat, működik és igyekszik a lehető legjobb állapotban tartani magát.

És cserébe mit kap? Rossz bánásmódot, túlhajszoltságot, nem megfelelő táplálékot, kevés és nem jó pihenést, stresszt. A test egy idő után rabszolgasorsba süllyed. Hogy micsoda érték, azt akkor tudjuk meg, amikor fellázad és nem úgy működik, ahogy kellene. Amikor azt mondja, elég, nem megyek tovább, nem tudom a feladataimat jól ellátni, inkább beteg leszek, nem akarom ezt a bánásmódot tovább. Nem egyik pillanatról a másikra lázad fel. Először jelzi, hogy valami nincs rendben. Csökken az energia szintje, egy kicsit többet küzd az emésztéssel, védekezésként zsírt kezd raktározni, egy kicsit fáj itt-ott, már nem tud rugalmas bőrt előállítani, aztán egyre súlyosabb tünetekkel jelzi, hogy valamit tenned kell érte.

Ma az emberek jelentős részének a teste vagy fellázadt, vagy éppen a fenti tünetekkel jelzi, hogy itt a változtatás ideje. Hallgatunk ezekre a segélykérésekre? Nem biztos. Az viszont biztos, hogy hallgatnunk kellene, mert egyre hangosabbak lesznek.

Meg kell hallanod ezeket a kiáltásokat. Meg kell értened őket. Itt az idő, hogy befejezd a tested kizsákmányolását. Itt az ideje, hogy törődj vele úgy, ahogy az szükséges! Nézd meg, hogy most hogy bánsz vele. Ha egészség tüneteket produkál zömében, akkor jól. Ha sok apró, vagy nem apró figyelmeztető jelet tapasztalsz, akkor itt az ideje a változtatásnak.

A Testszerviz egyik küldetése, hogy az emberek ne zsákmányolják ki saját testüket, hanem úgy bánjanak vele, mint a legértékesebb tulajdonával bánik az ember. És akkor sokáig értékes lesz!


 

Hosszú élet és remek életminőség! Ez jár mindenkinek!

Neked is!

Hát jelentkezz most és tudd meg, hogyan elérhető!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket