A Testszerviz szolgáltatási programról

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!   

  


 

Leggyakrabban az embereknek egy-két fizikai problémájuk van, amin nagyon szeretnének változtatni. Olyan megoldásokat keresnek – és találnak is – amelyek speciálisan azt a problémájukat célozzák meg. Például fogyókúrákat, amelyek a testsúly csökkentésére valók, esetleg olyan pirulákat, amitől jobban alszanak, ilyesmi…

A Testszerviz program nem egyesével koncentrál ezeknek a fizikai problémáknak a megoldására. Teljesen egyedi módszer alapján a táplálkozásra koncentráló életmód javaslatokat tesz, és vezet be olyan eszközöket a programon haladók életébe, amelyek használata mellékhatásaként számolódnak fel a kellemetlen fizikai problémák.

Ez nem gyógyítás, nem koplalás és nem termékeladás! És nem egy egységesen mindenkire ráhúzható módszer.

Figyelembe véve, hogy különbözőek vagyunk, más-más testi adottságokkal, állapottal rendelkezünk, személyre szabott, egyéni programmal segít lépésről-lépésre, fokozatosan elérni a kívánt változást, elérni és megtartani a szervezet egészséges egyensúlyát. Ennek során pedig úgymond mellékhatásként olvad le a túlsúly és múlnak el azok a tünetek, amelyek a test nem rendeltetésszerű használatából eredtek.

Célunk, hogy minél több ember tudjon helyes ismeretekkel és tudatossággal újra egészségesen, fizikai problémáktól mentesen, produktívan és boldogan élni!


„Semmi sem fogható ahhoz az érzéshez, mint amikor vékonynak érzed magad!”Kate Moss


A TELJES CIKKET ITT OLVASHATOD!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket