A vitaminfogyasztás új korszaka

Daily Spray – Napi Szájpermet termékcsalád

  • Ultra hatékony felszívódás, hasznosulás
  • Azonnali felszívódás
  • Nem kell kapszulákkal bajlódni
  • Magaddal viheted, zsebben elfér
  • Elegáns csúcstechnológia, vagány kivitel
  • A vitaminfogyasztás új korszaka

Daily Spray – Napi Szájpermet termékcsalád

Minden nappal a legjobbat adod ki magadból, viszont az egészséged, mentális fittséged és energia szinted kiegyensúlyozása bizony kihívásokkal lehet tele. Korunkban, amikor a technológiai fejlődés forradalmasítja több millió ember egészségét, a MyDailyChoice kombinálta a csúcstechnológiát a legkorszerűbb wellness tudással és megalkotott egy teljes, forradalmian új márkát, a Daily Spray termékcsaládot.

Daily Spray szájpermet-család a könnyed és hatékony napi wellnessért

A Daily Spray termékcsalád egy egyszerűen alkalmazható szájpermet: nyolc befújás a nyelv alá elegendő, hogy megadd a szervezeted számára azokat a tápanyagokat, amire szüksége van. Minden egyes spray egy mikronizált tápanyag szállító rendszer, amely szájpermet formájában juttatja a testedbe a precízen összeállított hatóanyagokat. A termékcsalád nyolc tagja mind napi szinten támogatja az egészségedet, amit így a nap minden szakaszában elérhetsz, legyen az reggel, délelőtt, délután vagy este

Egy szájpermet a napod minden pillanatához

Egy gyors energia löket, egy kis segítség a koncentráláshoz, egy pihentető alvás, a testednek egyedülálló igényei vannak a nap minden szakaszában. A toll méretű spray, amely kényelmesen elfér a zakód zsebében, vagy a retikülödben, vagy a kocsid kesztyűtartójában mindig kéznél van.

Mikronizált hatóanyagok
Mikronizáció – mi is ez??
A mikronizáció egy olyan technológiai folyamat, amivel elérjük a hatóanyag molekulák mikron méretre való lebontását. Ez teszi lehetővé a tápanyagok rendkívül jó felszívódását a nyelv alatti nyálkahártyán (vitorla) keresztül.

A felszívódás hatékonysága egyenes arányban áll a hatóanyagok hasznosulásával a szervezetben. A lenti ábra megmutatja az egyes beviteli módszerek hatékonyságát a felszívódási arány figyelembevételével.

További információk és rendelés a testszerviz@testszerviz.hu oldalon

Családtagok

BOOST – EGÉSZSÉGES ENERGIA

BRAIN – AGY-TÁPANYAG FORRÁS

E-CELL – KIROBBANÓ SEJTSZINTŰ ERŐ

SHIELD – MAXIMÁLIS IMMUNTÁMOGATÁS

SLEEP – ALVÁS FORMULA

TRIM 365 – TESTSÚLYKONTROLL

PEAK – ANTIOXIDÁNS FORMULA

ULTRA CZ – NAPI IMMUNERŐ

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket