Ahogy indul, olyan lesz

Rajtad áll, hogy milyen lesz a 2021-es éved!

Tapasztalatból mondom, hogy egy új év olyan lesz, amilyennek most eldöntöd. Kemény év van mögöttünk, ugyanakkor itt vagyunk. Most hozhatjuk meg a jövő évvel kapcsolatos döntéseinket, fogadalmainak. Megfogalmazzuk, hogy mit és hogyan szeretnénk. Nagyon fontos, hogy ne általánosságokat gondoljunk, hogy sikeres, boldog, eredményes és ilyenek.

Pontosan kell megfogalmaznunk, hogy mit akarunk, miket akarunk véghez vinni.

Tehát szánj egy kis időt rá, és hidd el nem fogod megbánni.

Ha az életmódodon akarsz változtatni, ne annyit gondolj, hogy egészségesebben élek, jobban táplálkozok, többet mozgok, odafigyelek magamra.

Inkább ilyeneket:

Naponta 5.000 lépést teszek meg, eszem egy héten legalább 3-szor eszek salátát, tartok minden héten 2 édességmentes napot. Havonta legalább egy könyvet elolvasok, amire már vágytam, belekezdek egy igazi életmódváltásba a … programmal, lefogok fogyni 15 kilót és ilyen pontos dolgokat.

Az, hogy akarok egy autót, az hihetetlen tág gondolat. Az, hogy szeretnék egy 1 éves pl Mazdát, aminek a motorja 2 literes, van benne navigáció és piros, az egy konkrét valami. Na ebből lehet megvalósult terv. A szeretnék egy autót, az lehet egy fehér 10 éves régi autó is, amivel nem leszel boldog. Autó mind a kettő, csak az első esetébe pontosan fogalmaztad meg. És így tovább…

Ami segít a tervek megvalósításában, hogy a döntés után azonnal elkezded megvalósítani. Nem majd egyszer, majd a jövőhéten, nem majd a szülinapom után, hanem felemeled a feneked a fotelból, és neki is látsz!

Az új év olyan lesz, amilyennek megtervezed, amilyennek elgondolod. Ha általánosságokat gondolsz, akkor valamilyen lesz. Ha konkrét vagy, akkor azt kapod majd.

Hozz jó döntéseket, legyenek nagyívű gondolataid, akarj komoly dolgokat és meg fogod kapni!

Nagyon boldog, egészséges, a vágyaidat való váltó új évet kívánunk neked!

A Testszerviz csapata

Eljött a te időd! Most megcsináljuk együtt!

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket