Amikor az erő veled van!

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Az ember hatalmas energiákkal képes a cél felé haladni. Számos olyan példát láttunk, amikor rajta kívül senki nem hiszi el, hogy sikerülhet, ennek ellenére töretlenül menetel a cél felé.

Sokkal erősebb a vágy a cél elérésére, mint a visszahúzó és kétkedő erők összessége. És a végén egy boldog embert látunk, aki elért oda, ahova akart és ettől boldog.

De mennyivel könnyebb úgy haladni az úton, hogy a mellettünk lévők támogatnak bennünket, bátorítanak, hisznek bennünk, bíztatnak és nem arról beszélnek, hogy „így nem lehet”, „úgy nem sikerülhet”, „neki sem jött össze”, „reménytelen a helyzet”.

Ilyenkor nagy akaraterőre, kitartásra, céltudatosságra van szükség. Mindenek ellenére kitartani és végig csinálni azt, amit elterveztünk.

Nincs ez máshogy az Életmódváltás területén sem. Vannak igazi szamurájok, akik elmondják, hogy egy sereg ismerős, családtag kétkedik a sikerben, lebeszélik róla, hogy változtasson, mondván: „Ez is egy újabb sikertelen próbálkozás lesz, ez sem fog működni!”

És mindezek ellenére, vagy éppen ezért megcsinálják!!! Nem engednek a suttogó hangoknak, nem dőlnek be a lebeszéléseknek, akarnak valamit, elszántak és tolják ezerrel.

Ettől sokkal egyszerűbb és könnyebb módja a helyes életmód kialakításának, ha a környezetünk támogat.

Amikor az erő veled van!

A minap egy nagyon kedves házaspár látogatott el hozzánk. A férj a beszélgetés alatt végig szorongatta a felesége kezét, látszott rajtuk, hogy nagyon szeretik egymást.

A hölgy szeretett volna változtatni és a férje csak ennyit mondott nagy szeretettel: „Mindenben támogatni foglak drágám, mindenben segítek!”

Miért? Mert számára tényleg fontos volt a párja. Tudta, hogy a közöttük lévő kapcsolat arról szól, hogy segítünk egymásnak, bízunk egymásban, és ha az egyiküknek valami jól megy, az a másikuknak öröm.

Ilyenkor felmerül bennem a kérdés!

Hogy fordulhat elő, hogy valaki azt mondja, hogy hülyeség, ez neked nem fog menni, már annyit próbálkoztál, én úgy szeretlek, ahogy vagy, minek ebbe belekezdeni!

Mitől fél az ilyen ember? Attól, hogy sikeres lesz a másik? Hogy jó formába kerül? Hogy elér valamit, amire vágyott? Hogy rájön, értékes ember? Nem tudom!

Egy dolgot tudok! Ha nem tudsz valakinek segíteni, nem tudod támogatni, akkor legalább ne húzd vissza, ne legyél „ellenszél”. Hagyd, hogy járja a saját útját! Mi történhet? Hát rájön, hogy valamire képes, amiben egyébként már régen nincs elég önbizalma!

Az életmódváltás nem egy időtöltés. Az életmódváltás nem egy hobby! Ez egy komoly dolog. Amit nem próbálgatni kell, hanem csinálni!

Hát segítsd azt, akit szeretsz, támogasd azt, aki fontos a számodra. Ha nem így teszel, akkor nem csak az ő, hanem saját magad ellensége is vagy! Ne légy az!

Mi biztosan melletted leszünk, és biztos, hogy segíteni fogunk neked. Mi a hátszél vagyunk!

Töltsd ki az életminőség tesztet és beszélgessünk!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket