Az életmódváltás sztárjai - 5 különlegesség

A Testszerviz Egészség Webáruház nem összedobált termékek áruháza. A cél az, hogy valódi segítséget adjunk vásárlóink kezébe.

Most 5 különlegességet mutatok be, amik alapvetően segítenek az egészségesebb élet elérésében.

Vidd magaddal Zöldturmix

A Testszerviz elkötelezett híve a zöldturmixoknak. A zöldségbevitel fontosságát nem kell hangsúlyozni. Hogy ez egyszerű legyen, megalkottuk a teljes zöldturmixot por formájában. Minden benne van, ami egy jó turmixba kell. Kellemes gyümölcsös íz, magas rosttartalom, növényi vitaminok, ásványi anyagok. Praktikus és egyszerű!

Fodros kel por

A világ egyik legjobb szuperélelmiszere. Különleges hatóanyagtartalma miatt kifejezetten ajánlott. Segít féken tartani az ösztrogén dominanciát, a legmagasabb ásványi és vitamintartalma mellett magas növényi fehérje tartalma teszi különlegessé. Napi egy teáskanál vízben elkeverve maga a természet megőrzött ereje.

Swedish Nutra folyékony vitaminok

Rengeteg vitamint fogyasztanak az egészség hívei. Folyamatosan nő a hazai vitaminfogyasztás. Ugyanakkor a vitaminok hasznosulása sok tényezőtől függ. Kiemelkedik ezek közül a felszívódás. A Swedish Nutra folyékony vitaminjai ebben verhetetlenek. Már a száj nyálkahártyáinál elkezdődik a felszívódás és a teljes emésztőrendszerben folyamatosan hasznosulnak a benne lévő hatóanyagok.

Az érrendszer védelmezői

Az szív és érrendszeri betegségek első helyen szerepelnek a statisztikákban. Az érrendszer olyan, mint egy autópálya. Ha minden rendben van, az áramlás tökéletes, a vér megfelelően eljut a test minden részébe. Ha valahol szűkölet van, akkor dugók keletkeznek, majd vérrögök és komoly betegségek alakulnak ki. Az érrendszer 3 védelmezője a Venoflavin, Nattokináz és Szerrapeptáz kimagaslóan javítja az érrendszert. Lebontja a felesleges „dugókat”, erősítik az érfalat, könnyebbé teszik a vér áramlását. Természetes és különleges hatóanyagaik évezredek óta a távolkeleti gyógyászat alapját képezik.

 

Zöldség/gyümölcskristályok

„A zöldség nem finom. A saláta nyúlnak való. A gyermek nem eszi meg ezeket, mi sem nagyon kedveljük.”
Ezt a problémát oldja meg a Zöldség/gyümölcskristály. Finom gyümölcs ízú, magas növényi rost és vitamintartalma a napi zöldség és gyümölcsbevitelt jól kiegészíti. Gyermekeknek akár desszertként is adható, imádni fogják ők is.

További 1500 különlegesség az Egészség Webáruházában!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket