Blablablablabla…

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Hányszor volt már az életedben, hogy úgy gondoltad, hogy meg kellene valamit tenned, ehhez képest mindig „közbe jött” valami, nem értél rá, halogattad, tologattad mindaddig, míg a majd-ból egyszer csak soha lett?

Hányszor jöttél rá, hogy az életed nem a megfelelő kerékvágásban megy, hogy itt lenne az idő egy fogadalom betartására, hogy meg kellene változtatnod az életmódodat, hogy le kellene fogynod, hogy kipihentnek, energikusnak kellene lenned, hogy elég a saját magad kizsákmányolásából?

Ha a válasz legalább egy, vagy több, akkor olvasd tovább. Ha nulla, akkor keress más olvasnivalót, ne pazarold az idődet erre a cikkecskére.

Az élet rövid, a tested az van, amit a tükörben látsz, azt lehet használni, gondozni, vagy teljesen tönkre tenni. Sokat kell rajta dolgoznod, hogy elrontsd, ugyanakkor rendkívül kreatívan teszik ezt az emberek napról napra.

Ostoba módon bánnak vele, etetik valamivel, ami sokszor nem jó neki, nem mozgatják eleget, nem pihentetik, halálra dolgoztatják, és úgy gondolják, hogy ezzel a rabszolgatartási üzemmóddal minden rendben van.

„Mindenki lehet beteg, csak én nem”, „mindenki megöregszik, kivéve engem”, „ami nem öl meg, az erősít”, és ehhez hasonló gondolatok eredményezik azt, hogy nem rendeltetés szerűen használjuk, nem bánunk vele megfelelően.

Észre sem vesszük, hogy napról napra jobban küzd a test, jelzéseket produkál, hogy nincs valami rendben, nem érzékeljük, hogy az energiánk egyre kevesebbnek tűnik, nem észleljük, hogy egyre lassabbak vagyunk, csökken a hatékonyságunk.

Mire ezeket észrevesszük, már egy elhasználódott, csikorgó, nehezen működő szerkezettel van dolgunk. Ilyenkor megmagyarázzuk, hogy a korral jár, genetika, a szomszéd is eléggé leharcoltnak néz ki, meg az idő vasfoga hagyott nyomokat rajtunk.

Most mond meg! Biztos, hogy ez az élet, amire vágytál fiatalon? Ez az az állapot, amiben akarsz lenni?

Biztos, hogy kínlódni kell a mozgással, ébredéssel, fáradtsággal, nehéz emésztéssel, fájdalmakkal, és később betegségekkel.

Számtalan olyan dolog van, ami eltéríthet és el is térít attól a szándéktól, hogy a testedet újra jó formába hozd. Idő, munka, pénz, energia, elszántság és egyéb dolgok hiánya.

Aztán a test majd jól beint. Köszöni szépen, nem kér az ilyen bánásmódból és az ember „térdre esik”.

Ha nem törődsz a testeddel, majd ő gondoskodik róla. Majd kikényszeríti, hogy foglalkozz vele, lehetőleg egy orvos közreműködésével. Irány a rendelő, kórház, riadalom, pánik és a fogadkozás, hogy ezt többet nem. Aztán persze megy minden tovább.

Magadra ismertél? Vagy csak ismersz olyanokat, akikkel ez megtörtént? Vagy hallottál már ilyenről?

Ne áltasd magad! Előfordulhat veled is! Meg leszel rémülve, jön a „bár csak odafigyeltem volna a jelzésekre” , „csak még egyszer jöjjek rendbe”, „soha többet nem akarom ezt átélni”, „az egészség mindennél fontosabb” gondolatok.

A később gyakran sohává alakul! Csak nehogy túl késővé alakuljon! Rajtad áll! Te döntesz, élsz, vagy vegetálsz!

Dönts helyesen! És csináld! Szánj magadra 5 percet ezzel a tesztkitöltéssel és 30 percet egy ingyenes konzultációval! Ennyi csak belefér? Nem? De!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!

Segítünk!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket