Egyszerű vaspótlás, amit te is szeretni fogsz!

Tápanyagdús élelmiszerek

Kevesen tudják, hogy vannak olyan „nem szeretem” ételek, amik olyan élelmiszerekből készülnek, amikben sok vitamin és más hasznos tápanyag van.

Ilyen ételek például a brokkoliból, kelkáposztából készült főzelékek, illetve a májból, veséből, tüdőből készült ételek.

Miért egészségesek a marhamájból készült ételek?

Amikor a marhamájról van szó, nem sok embernek fut össze a nyál a szájában, pedig jó lenne, ha többször ennénk marhamájból készült ételt.

A húsokhoz képes a máj kevesebb kalóriát és több értékes anyagot tartalmaz, és ráadásul olcsóbb is.

A marhamájban nagyon sok vas van. 10 dkg marhamáj kb. 4 mg vasat tartalmaz. A vas fontos ahhoz, hogy a vér elég oxigént tudjon szállítani, és a vas segíti az izmokat is, és erősebbek leszünk tőle.

Ha nincs elég vas a szervezetünkben, akkor ez vérszegénységet, fáradékonyságot, szívritmuszavart okoz.

A májban sok az A-vitamin is. Ez a vitamin fontos a szemünk egészségéhez, kell a jó látáshoz, és erősíti az immunrendszert.

A marhamájban vannak B-vitaminok is. A B1-, B2-, B3-vitamin elősegíti, hogy több erőnk legyen, a B9-vitamin (folsav) csökkenti a vérnyomást. A B12-vitamin segíti az idegek és az agy működését, és ettől is több lesz az erőnk.

A vasat és az A-vitamint képes a saját májunk is raktározni, éppen ezért nem kell minden nap marhamájat ennünk. Már az is jó lenne, ha hetente egyszer ennénk marhamájból készült ételt.

Ha mégsem jött meg a kedved a marhamájhoz...

Ha a fentiek nem hozták meg a kedved a marhamáj ételekhez, itt van egy nagyon jól hasznosuló svéd folyékony termékünk, amikben megtalálhatod azokat a hasznos anyagokat, amik a marhamájban is benne vannak.

Ezt a termékeket biztonságosan használhatod a napi adagolás szerint.

Ez a termékünk a "folyékony vas" készítmény!

Ebben nem csak jól hasznosuló vasat találsz, hanem benne vannak azok a B-vitaminok is, amikről most írtam, és vannak benne olyan bio gyümölcsöknek és zöldségeknek a kivonatai is, mint például az aloe-vera, áfonya, árpafű, brokkoli és lucerna. Ezeken kívül van benne C-vitamin is.

Kattints ide, és rendeld meg az 1 hónapra elegendő svéd "folyékony vasat"!

A-vitamin helyett béta karotin!

A májban sok az A-vitamin, amiből, ha sokat fogyaszt az ember, akkor a szakemberek szerint már nem tenne jót az egészségünknek.

Éppen ezért az A-vitamin helyett sokkal jobb megoldás a béta-karotin. Ebből a zöldségekben, gyümölcsökben található anyagból a májunk elő tud állítani annyi A-vitamint, amennyi kell nekünk.

A fodroskel nagyon sok béta-karotint tartalmaz sok más vitamin és hasznos rost mellett.

Éppen ezért a folyékony vas mellé javasoljuk a Testszerviz Fodroskel port, amit belekeverhetsz egy pohár cukor nélküli (natúr) joghurtba, vagy egy turmixitalba.

Kattints ide, és tedd a kosaradba a Testszerviz Fodroskel port!

A fodros kell egy szuperzöldség, ami benne van a Testszerviz Vidd Magaddal Zöldturmixban is. 

A Testszerviz Vidd Magaddal Zöldturmixhoz elég egy pohár víz, és máris kész a tápláló energiaital! Ebben a termékünkben a fodroskel mellett találsz még bio spenótot, zöldalmát, csipkebogyót és sárgarépát is.

Kattints ide, és rendeld meg a Testszerviz Vidd Magaddal Zöldturmix port!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket