Élők napja 364-szer egy évben…

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!



Igaz nincs kihirdetve és nemzetközi szinten megjelölve, de van minden évben Élők napja. Mivel ez alapesetben 364-szer megismétlődik, így nincs is sok értelme, hogy munkaszüneti nappá nyilvánítsák. Egyszerűen minden nap megtörténik, haladunk szépen egymás után és a nap végén eldönthetjük, hogy mennyire ünnepeltük meg tetteinkkel, létrehozott dolgainkkal, alkotásokkal, értelmes tevékenységekkel az Élők napjait.
Szokták mondani, hogy „nekem már minden nap ajándék, amikor felkelek!”
És mindamellett, hogy érződik benne némi irónia, ha tényleg belegondolunk, akkor így igaz. Minden nap ajándék, melyet ténylegesen az élet boldog megélésével töltünk, vagy azzal kellene töltenünk. A hangsúly a boldogon van.
Az élet zajlik körülöttünk, akkor is, ha úgy érezzük néha, hogy csak külső szemlélői vagyunk. Itt örvénylik körülöttünk, benne vagyunk egészen, függetlenül attól, hogy akarjuk-e, vagy sem.
Igaz néha megállunk és azokra emlékezünk, akik egykor ebben a forgatagban velünk együtt kavarogtak, velünk együtt éltek. Emlékük csak még erőteljesebb bizonyosságot ad arra nézve, hogy mi pedig élünk.
Élünk és nem mindegy, hogy hogyan. „Hurrá élünk”, vagy „még épp, hogy élünk”, vagy „jó lenne végre élni” felkiáltásokkal.
Mi minden nap azért élünk, hogy az élet „Hurrá, újra élek” jelszóval teljen.
Minden nap azért foglalkozunk emberekkel, hogy visszaadjuk nekik az élet egyik fontos összetevőjét, az ideálisan működő test állapotát, érzését.
És minden nap azzal a boldog tudattal térünk haza, hogy munkánkkal az életet igeneljük, az életet ünnepeljük.

Minden napunk az Élők ünnepnapja! Kívánom legyen neked is az!

Ha jelentkezni szeretnél egy ingyenes, kötelezettségmentes beszélgetésre, ITT TEHETED MEG!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket