Tű a szénakazalban, avagy elszánt életmódváltók

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Az egészséges életmód iránt érdeklődők közül kiválogatni és megtalálni azokat, akik ténylegesen komolyan gondolják és elszántak, olyan, mint tűt keresni a szénakazalban. Rengeteg olyan ember van, akire ráférne egy jó kis szerviz, szemmel jól láthatóan változtatnia kellene, ugyanakkor a hajlandóság kevés benne.

A Testszerviz életmódprogram nem egy tömegtermék. Nem interneten küldözgetünk sablon megoldásokat, nem A/4-es oldalakat küldünk étkezési, vagy mozgás tervekkel.

Mi egyenként leülünk minden érdeklődővel egy ingyenes konzultációra és külön-külön elbeszélgetünk velük. Ez egy hatékony prémium szolgáltatás.

Minket tényleg érdekel, hogy hogy van, milyen problémái vannak, milyen megoldásokkal próbálkozott eddig, mi a tényleges célja és csak ezután tájékoztatjuk a Testszerviz programról.

Számunkra minden egyes beszélgetés rendkívül értékes. Megismerünk egy embert, a gondolatait, és elmondjuk neki, hogy hogyan dolgozunk, mik az alapelveink az életmód váltásban, hogyan segítünk neki abban, hogy sikeres, fenntartható és életszerű változásokat érjen el.

Minden beszélgetés egy érdeklődővel azt jelenti, hogy egy újabb ember tudja meg, hogy vagyunk, kik vagyunk, mit csinálunk. Szóval értékes minden találkozás! Köszönjük!

Tű a szénakazalban

Azzal, aki a program elvégzése mellett dönt, 3 hónapon keresztül foglalkozunk intenzíven, személyesen, heti rendszerességgel konzultációkon vesz részt. Ezen túlmenően bármikor telefonálhat, e-mailben kérhet azonnali segítséget, hogy azt érezze, minden pillanatban áll mellette valaki. Konzultánsaink maguk is végig csinálták a teljes programot, így pontosan tudják hogyan működik, saját magukon érezték a program jótékony hatását.

Az ügyféllel közösen alakítjuk ki a helyes életmódot, a test visszajelzései alapján szabjuk személyre azt. Mellőzzük a divatokat, az épp aktuális csodaszereket. Egyszerűen segítünk abban, hogy kialakuljon a számára megfelelő és a mindennapokba jól beilleszthető helyes életmód.

Természetesen célunk, hogy egyre többen megismerjék a Testszerviz technológiát, egyre több embernek segíthessünk, ugyanakkor ez nem mehet a minőség rovására, soha nem lesz tömegszerű a szolgáltatás.

Az életben mindenki megérdemli egyszer, hogy a testi állapota visszatérjen az ideálishoz.

Ahány ember, annyi test, annyi életkörülmény, annyi megalkotandó helyes életmód. Az út mindenkinél eltérhet valamennyire, a sebesség is változó lehet, a cél ugyanakkor mindenkinél ugyanaz. Ideális testi működés, dinamikus egyensúly a testben, hosszú és egészséges, aktív élet.

Ennek az útnak az első lépése mind az 2000 ügyfelünknél a Testszerviz Életminőség-teszt kitöltése volt!

Ez lehet neked is!

Töltsd ki itt az Életminőség tesztünket!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket