Férfiak, figyelem!

Nőként, anyaként és feleségként miért fontos,
hogy egy férfi is elolvassa a Kulcs a nőiséghez című könyvet?

Nőként úgy gondolom, hogy a férfiak a könyvet végig elolvasva kulcsot kapnak a női nem megértéséhez. A mai világban annyira boldogulunk jól, amennyire képesek vagyunk egymást megérteni. Számos vicc szól arról, hogy mennyire kusza egy nő gondolkodásmódja, érzelemvilága, milyen nehéz egyáltalán megérteni a nőt.

Végre itt egy közérthető könyv, ami a férfiak segítségére siethet ezen a területen!

A könyvben leírtak megfogadásával egy sokkal harmonikusabb kapcsolat lehet a párok között, de akár az édesanyákkal és női munkatársakkal is. Egy jól informált férfi a teljes nőiségének megélését tudja megadni a párjának, illetve a körülötte élő nőknek, mert képes őket megérteni. Ebben a könyvben megvan hozzá a segítség!

kislányos apukák kezében biztos vagyok, hogy ez a Testszerviz Kulcs könyvünk nem fog a polcon heverni, hanem rongyosra lesz olvasva. A lányok nevelésének vannak speciális vonatkozásai, melyekről az apukák csak akkor szerezhetnek tudomást, ha elkezdenek olvasni, informálódni a nőiség titkairól.

Szerintem minden apuka vágyik arra, hogy a kislánya „örök királyként” gondoljon rá.

Ez a könyv segíti őt az ő hercegnőjéhez igazán közel kerülni. A könyv segít tartalommal megtölteni egy nagyon szoros apa-lánya kapcsolatot. A könyv segít abban is, amire minden apa vágyik, hogy a lánya feltétel nélkül, bármilyen helyzetben hozzá is forduljon az édesanyja mellett!

A sikeres és erős férfi oldalán, szokták mondani, mindig ott van az őt támogató, karakteres nő.

Egy férfinak annyira lehet férfias kisugárzása, amennyire a mellette élő nő, nőnek érzi magát.

Ha a férjnek sikerül elérnie, hogy a mellette élő hölgy boldog legyen, igazi életre szóló boldogságot tapasztalhatnak meg együtt! Ennek alapfeltétele, hogy megértsék egymást. Több évnyi boldog házasságom során azt tapasztaltam, hogy a párkapcsolatnak vannak kihívásai, az együttélésnek vannak nehézségei, de ezeket meg lehet oldani kölcsönös türelemmel és megértéssel, a megfelelő tudás birtokában. Ezt adja meg ez a könyv!

A férjeknek ez a könyv segíteni fog, hogy egy újabb szemszögből ismerjék és értsék meg a párjukat, és így jól támogassák őt, hiszen nincs olyan férj, aki ne szeretné boldognak látni a feleségét!

Kívánom, hogy a könyvben leírtak segítsenek megerősíteni és még harmonikusabbá tenni a kapcsolatot férfiak és nők között a családban és mindenhol máshol is az életben!

Kattints ide, és biztosítsd magadnak a saját példányodat!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket