Gyermek-sarok

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


Egyre több szülő ügyfelünk kér segítséget abban, hogy hogyan tudná gyermeke táplálkozását helyesebb irányba vinni. Mit is jelent ez? És hogyan érhetjük el?

Amikor elkezdünk egy egészségesebb táplálkozásra áttérni, rájövünk, hogy a testünknek ez mennyire sokat segít. Jobban leszünk, több az energiánk, csökkennek az emésztési gondok, nincs már kajakóma, elmúlnak a fáradt délutánok.

Aztán rájövünk, hogy jó lenne, ha családtagjaink is részt vennének ebben a pozitív változásban. Ugyanakkor szembe kerülünk azzal, hogy gyermekünk egyáltalán nem akar úgy és olyanokat enni, mint mi.

Nem kell a zöldturmix neki, nem eszi meg a zöldleveles salátát, ragaszkodik a rántotthús sültkrumpli kombóhoz. Persze érthető, egy fiatal szervezetről van szó, neki nincsenek testi problémái, jól van, nincs motiváció, hogy egészségesen étkezzen.

(Itt annyit érdemes tudni, hogy nincs problémája most éppen. A helytelen táplálkozástól majd lesz. És nem öreg korban, hanem 30 éves kora körül. Ma népbetegség a cukorbetegség és egyre fiatalabb korosztályokban jelenik meg.)

Szóval nehéz eladni az egészséges táplálkozást egy gyermeknek. Felelős szülőként mégis megpróbáljuk és sokszor kudarcba fullad az egész.

Mit tehetünk azért, hogy valahogy becsempésszük a zöldséget, gluténmetes, cukormentes termékeket, egészséges édességeket?

A válasz tapasztalatok alapján született meg.

Létrehoztunk egy Gyermek sarkot.

Ebben a sarokban kifejezetten gyermekek számára szedtünk össze élelmiszereket. A fő szempont a mellett, hogy egészséges legyen az volt, hogy finom és a gyermek számára kívánatos dolgok legyenek. Amiról nem kell győzködni, sőt ő maga fog még kérni belőle.

Manapság az egészséges csokoládék, nasik, édességek pont olyan ízélményt nyújtanak, mint cukros társaik.

zöldség és gyümölcskristályok, koncentrátumok igazán csemegék és finomak. A gyermekvitaminok sztárja pedig annyira itatja magát, hogy arra kell vigyázni, ne igya meg egyszerre a gyerek.

Ezek a termékek minden gyermek számára kívánatosak és tapasztalat, hogy boldogan fogyasztja. Nem kell erőlködni, kvázi desszertként lehet adni.

Van is rengeteg ügyfelünk, akinél ez lett a megoldás.

A szülő boldog, hogy tesz a gyermek egészséges táplálkozásáért, a gyermek meg megeszik olyan dolgokat, amire nagy szüksége van a fejlődő szervezetnek és nem rombolja, hanem támogatja azt.

Ezért született meg a

Gyermek Sarok!

Nézz be és találd meg azt, amivel elindítod a gyermeked a helyes úton.

Lépésről lépésre, ide kattintva!

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket