Ha unod a fejfájást…

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE! 

     


 

Szörnyülködve nézem a televízió reklámblokkjaiban a tengersok fájdalomcsillapítós reklámot. Időnként 3-4 is belefér egy pár percbe. Vidd a táskádban, legyen nálad mindig, ezt kapd be fejfájásra. Úgyis fájni fog a fejed, szóval készülj előre.

Közel 15 éven keresztül teljesen reális volt nekem is, hogy a fejfájás rendszeresen jön hetente legalább egyszer. Migrén, szédülés, és lehetőleg semmi hirtelen mozdulat, mert szétesik.Aztán megértettem, hogy az esetek jelentős részében a fejfájás mitől van.

Az epehólyag a nem megfelelő táplálkozás és emésztés miatt egy kissé megduzzad, enyhe gyulladásban is lehet. Az epehólyag mögött húzódik egy idegpálya, ami a jobb oldalon megy a testben, a vállon keresztül a fejbe. Amikor a megduzzadt epehólyag ezt az ideget nyomja, fejfájás az eredménye. Már ha a fejfájást „eredménynek” lehet nevezni. Sok esetben ez az oka a jobboldali ízületi fájdalmaknak is.

Egy nagyon egyszerű módszerrel azonnal kezelhető a fájdalom és elmúlik 2-3 perc múlva. Ez egy gyors segély, tüneti kezelés. Az igazi az, amikor az emésztés, a máj működése, az epehólyag működése teljesen helyreáll és megszűnik a fejfájás, a jobb oldali ízületekben elmúlik a sajgás. Nem a gyógyszer a megoldás ilyenkor. A fájdalomcsillapítók a tüneteket nyomják el, nem kezelik a valódi okokat. Ha kezelnék, nem térne vissza többet a fejfájás sem.

Meg kell tanulni, hogy hogyan működik a test, hogyan lehet ideális állapotba hozni.

Amióta sikerült az emésztésemet rendbe hozni, egyetlen egyszer sem fájt a fejem. Visszakaptam heti több órát az életemből, amit aktívan, energikusan és örömteli módon töltök el.

Vessen véget a véget nem érő migrénnek, fájdalomnak!


 

Tudja meg, mit tehet ezzel kapcsolatban!

Jelentkezz most!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket