Hol vásárolsz? Megmondom ki vagy...

Gombamód szaporodnak a webáruházak. Az egészséges cím alatt futókból is egyre több van. Nem könnyű eldönteni, hogy hol és mit, mennyiért vásároljunk.

Ebből a szempontból többféle áruházat különböztethetünk meg. Milyen előnyök és hátrányok vannak?

Tömeges mennyiség
Az egyik típusban a filozófia az, hogy minél több árucikk legyen. Sokszor többezer termékkel találkozhatunk.
Előnye, hogy szinte mindenféle dolgot megtalálunk a kistalicskától a probiotikumig mindent. Olyan ez, mint egy nagyra nőtt ABC, ahol minden is van.
Hátránya, hogy ömlesztve, mindenféle kritika nélkül bekerülnek az árucikkek, olvasgatni kell a címkéket és ki kell szűrni azt a párszáz terméket, amit egyáétalán érdemes megvenni.

Óriási akciók
A következő kategóriában is rengeteg termék van, jellemzően hatalmas akciók keretében kínálnak pár dolgot, ezzel csábítva a betérő lehetséges vevőket. Amikor valami 30-40% kedvezménnyel megy, biztos lehetsz benne, hogy más termékeken behozzák a kedvezményt. Olcsó a „dinnye”, mert megveszel mellette sok mást is, ha ott vagy, és azon bizony kifizeted a dinnye akciós árát.
Előnye, hogy olcsón juthatsz hozzá bizonyos dolgokhoz.
Hátránya, hogy más termékeken megfizeted a kedvezményt.

Minőségi termékek
Itt csak minőségi, előre ellenőrzött, kiváló termékeket találsz. Nincsenek kompromisszumok, ha valami bekerült, akkor az átment egy komoly minőségi szűrőn, bátran megveheted, nem okoz csalódást, fogyaszthatod, használhatod nyugodtan. Itt az árak nem a tömegszerűségre mennek, elsőre lehet, hogy nem a legolcsóbb. Ugyanakkor egy minőségi termék (pl c-vitamin) tartalmában, hasznosulásában messze meghaladja az olcsó tömegtermékeket.
Előny, hogy válogatott, minőségi termékeket találsz benne.
Hátránya, hogy úgy tűnik valamivel drágább, mint az előzőek, pedig a válogatás, ellenőrzés, termékkutatás komoly munka, amit elvégeznek helyetted. A minőségi termékek igazán hasznosulnak, a minőség így rövidtávon is olcsóbb, azt kapod, amit keresel.

Mi az utóbbi webáruház fajtát választottuk. Miért? Mert hiszünk a minőségben, nem akarunk oylyan termékeket adni, amiről nem vagyunk meggyőződve, hogy jó, és nem akarunk felesleges munkát okozni neked a rengeteg címke olvasgatással.

Több ezer ügyfelünk és vásárlónk tudja, hogy nincs nálunk megalkuvás, csak a minőség, és garancia arra, hogy amit megveszel, annak van értelme.

A döntés a tiéd!

Dönts jól és nézd meg, mit kínálunk neked!

Testszerviz Webáruház

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket