Méretes Szabóság - Testszerviz Módra

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Az emberek egy része konfekció ruhát hord és igyekszik megtalálni azt, amibe belefér, jól áll, tetszik neki és ez az esetek jó részében sikerül is.

Mások inkább a méretes szabóság mellett döntenek. Ilyenkor leveszik a méretet, megbeszélik a fazont, színeket, anyagokat, próbákra jár az illető és a végén a ruha úgy áll rajtuk, mintha rájuk öntötték volna.

A Testszerviz egy méretes szabóság. Nem egy panel életmódba próbáljuk beletuszkolni az embereket. Nem az a cél, hogy néhány sablon közül válasszon valamit, ami kb jó lehet neki.

A Testszerviz konzultáns olyan, mint egy igazi méretes szabó. Figyelembe veszi az illető szokásait, kedvenc étkezési elképzeléseit, a korát, nemét, fizikai állapotát, minden igényét. És ezt követően közösen alakítják ki, szabják személyre a neki való és megfelelő életmódot. Olyan lesz, mintha ráöntötték volna. Egyedi, kényelmes és öröm e szerint élni!

Egy kis eltérés mégis van a méretes szabóság és a Testszerviz program között. Mi nem a ruhát szabjuk az alakra. Mi arra törekszünk, hogy a testet szabjuk hozzá a korábban szívesen hordott, de ma már feszülő, kicsinek tűnő kedvenc ruhatárhoz, a testet régi alakjához „igazítsuk” és nem a ruhákat szabjuk, varrjuk egyre nagyobbakra.

Az egyik ügyfelünk úgy fogalmazta meg, hogy neki anyagilag is sokkal jobban megérte a programot megcsinálni, mint időnként a ruhatárat cserélgetni. Elővette és vidáman hordja az évekkel ezelőtti darabokat, amiket nem azért rakott a szekrény mélyére, mert kiment a divatból, hanem azért, mert egyszerűen nem fért bele.

Ma újra belefér. Persze nem az anyagi megtakarítás a legfőbb érv a Testszerviz program mellett, hanem az, hogy jobban van, esztétikusabb az alakja, több az energiája és szívesen vesz fel fürdőruhát, elégedett magával.

Vannak az életben bizonyos dolgok, melyek fontosabbak a többinél. A test feltétlenül ilyen. Egyáltalán nem mindegy, hogy hogy „áll rajtunk”, hogy érezzük magunkat benne, kedveljük-e, vagy sem, jó formában van-e, vagy sem, kiszolgálja-e az igényeinket, gyors, erős, vagy lassú, fáradt és gyenge. Ezt fogod „hordani” egy életen át, akár tetszik, akár nem.

Nem lenne jobb, ha örömmel viselnéd?

Egy ingyenes konzultációt megér a Testszerviz méretes szabóságban, hogy megtudd, mit tehetsz mindezért!

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket