Mi szükséges a minőségi masszázshoz?

A professzionális gyógyítás és a wellness kezelés eszköztára

 

A professzionális egészségügyi szakember felismerhető az általa használt eszközök magas minőségéről is. Egy igazi profi nem csak a szaktudását tartja magas szinten folyamatos képzéssel, hanem nagyon ügyel arra is, hogy minden igényt kielégítő, megfelelő eszközökkel végezze a munkáját a kezelései során.

A masszázs is akkor lesz igazán minőségi, ha ehhez megfelelő eszközöket használ a masszőr. Ezek nélkül nem nyújtja azt az élményt és hatást, amit elvárhatunk tőle.

Az első fontos kellék a professzionális masszázságy.

MASSZÁZSÁGYAK

A masszázs az alternatív terápiák egyik szakterülete, a klinikailag kipróbált fogásokkal végzett kezelések során előre meghatározott sorrendben a test felületére megfelelően adagolt mechanikai hatásokkal, olajos vagy krémes kenésekkel mozgatják meg az izmokat, ízületeket, kötőszöveteket, valamint a vér- és nyirokerek rendszerét.

A test felületén masszírozás közben a kézzel, könyökkel, térddel, talppal vagy különböző segédeszközökkel kifejtett hatások az érintett testrészeken közvetlenül, az idegpályák és a reflexzónák közreműködésével áttételesen hatnak az egész szervezet működésére.

A professzionális masszázs elengedhetetlen kelléke a megfelelő masszázságy, ami a kezelések alatt biztosítja a vendég kényelmét.

A Vevesa által forgalmazott masszázságyak minden igényt kielégítenek.

A Velvesa® webáruházban megtekinthető összecsukható masszázságyak kategóriájában minőségi bükkfából illetve alumíniumból készült masszázságyak valamint nagy méretű, kényelmes, összehajtható masszázs alátétek találhatók a fekvő testhelyzetben végzett masszázshoz.

Az összecsukható masszázságyakat azok a masszőrök használják, akik gyakran utaznak az ügyfeleikhez, ezek az ágyak alkalmasak masszázsszalonban való használatra is.

Egyszerre praktikusak, könnyen hordozhatók és tárolhatók, ugyanakkor eléggé stabilak és gyakori használat esetén is több évig használhatók.

Az összecsukható masszázságyak szerkezete minőségi bükkfából vagy alumíniumból készül. Az ágy stabilitását az acél kábelrendszer biztosítja. A masszázságy kárpitozása kellemes tapintású minőségi műbőrből készült, a terhességi, alumínium és az állítható masszázságyak esetében puha tapintású soft-touch kivitelben. Nagyon könnyen és gyorsan felállítható és összecsukható, ami nagyon előnyös, ha az ágyat az ügyfelekhez kell hordani vagy használat után kis helyen tárolni.

A „Lipt” masszázságyak terhelhetősége 130 kg-ig terjed. Az ágyak magasságának a beállítása könnyű, néhány pillanat alatt elvégezhető.

 

A luxus masszázs másik fontos eleme a lávaköves masszázs.

LÁVAKŐ ÉS LÁVAKŐ MELEGÍTŐ

A forró köves vagy a forró lávaköves masszázs az egyik legkellemesebb, luxusmasszázs.

A bazalt kövek a vulkán által felszínre jutott láva maradványai. Kerek, sima formára csiszolja őket a víz vagy az emberi erő, így kellemes érzetet nyújtanak a kéznek és a testnek.

A különleges kövek hője mélyen behatol a kezelt személy izmaiba és felmelegíti a masszőr kezét is.

A Velvesa kínálatában megtalálhatók az óceán által csiszolt Dél-Amerika strandjain összegyűjtött bazalt lávakövek. Az egyes készletekben található kövek alakja és mérete kissé eltérhet egymástól.

A készlethez tartozó Lipt® lávaköveket ugyanazon méretben készítik. Az azonos formának köszönhetően könnyű velük dolgozni. Vagy külön készletként vagy praktikus fadobozban kínáljuk őket.

Két méretben kínálunk lávakő melegítő edényt: 6 literes és 18 literes térfogattal.

A készülékek digitális kijelzővel ellátott testből és tartályból állnak, amielybe bele helyezzük a köveket a felmelegítéshez. A digitális kijelző két hőmérsékletet mutat, az egyik a beállított hőmérséklet, míg a másik a melegítő edény aktuális hőmérséklete.

A tartály kivehető, könnyen mosható és fertőtleníthető. Ezek a melegítők felhasználhatók tőzeg vagy gél melegítő párna vízben történő melegítésére is.

 

A masszázsok egyre gyakoribb népszerű kiegészítője a köpölyözés.

KÖPÖLYÖZŐK

A köpölyözés hagyományos, sok ezer évre visszatekintő kínai gyógymód. Mivel gyorsan hat, nagyon népszerű terápia.

Büszkék vagyunk rá, hogy a Velvesa által forgalmazott köpölyözők hozzájárulnak a népszerű kezelés sikeréhez.

A Velvesa® webáruház kínálatában pumpás vákuum köpölyözők találhatók, amrlyeknek a  használatához nem szükséges alkohol és tűz. Alkalmas mindazok számára, akik félnek a tűztől vagy biztonsági okokból, amikor gyermekeket köpölyöznek.

A szilikon és gumiköpöly rendkívül praktikus és könnyen kezelhető. Mindig kéznél van, nem törik össze, a vákuumot egyszerű rányomással hozzák létre, majd a köpölyt a bőrre helyezik. Készletben és külön darabonként is kapható, különböző méretben és színben. Könnyen tisztítható.

Az üvegköpöly a köpölyözés klasszikusa. Kínálatunkban megtalálható vastag vagy vékony falú, Ω alakú köpöly különböző méretben.

A köpölyöző segédeszközök az üveg köpölyöző terápia szerves kiegészítői. A két méretben kapható hajlított csipesz sebészeti acélból készült, az ideális méretű tömör pamut tampon és a denaturált szesz minden köpölyöző terapeuta alap felszereléséhez tartozik.

Támogatott cikk

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket