Milyen egy igazán jó C-vitamin?

A C-vitaminról már unásig lehet olvasni mindefélét. Rengeteg fajtát be lehet szerezni. Most tényleg? Van olyan, ami különlegesebb a többinél? Hát igen! Ezt olvasd el és érteni fogod!

A VITA-C

A C-vitaminokról már tudjuk, hogy erősítik a hajszálereket, szabályozzák azok áteresztőképességét, normalizálják a vérkeringést, és a vérnyomást, csökkentik az erekben lerakódott plakkok mennyiségét. Antioxidáns hatásuk révén gyulladáscsökkentő szerepet játszanak azáltal, hogy gátolják a gyulladáskeltő molekulák – mint a hisztaminok, leukotriének, prosztaglandinok - hatását. Ezen kívül megfigyeltek még – többek között – daganatgátló hatást is.

A Vita-C amla kivonatot tartalmaz

A gyümölcs a Föld egyik leggazdagabb C-vitamin-forrása. A növényt a tibeti és indiai gyógyászat régóta használja számos esetben, többek között általános erősítőszerként, emésztési rendellenességekre, májbetegségre, vércukorszint szabályozásra, vérszegénység, vérképzési problémák esetén, továbbá erőteljes vértisztító, szívtonizáló. Szabadgyök-megkötő képessége révén elsőrangú antioxidáns.

Leggyakrabban két másik gyógynövénnyel keverve kapható Három Gyümölcs (tib. drebu szum, szkrt. triphala) néven. Itt emelnénk ki, hogy mindhárom gyümölcsöt egy különleges növénycsoportba sorolnak, melyről a termékcsaládunk neve is származik. Ez a mirobalán.

A Vita-C camu-camu kivonatot tartalmaz

A camu-camu gyümölcs különösen gazdag C-vitaminban és polifenolokban. Az Albany College of Pharmacy and Health Sciences egyetemen végzett kutatások igazolták erős antioxidáns és immunerősítő tulajdonságát, ami lassítja az öregedési folyamatokat és csökkentheti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát.

A Vita-C BioPerine-t tartalmaz

A BioPerine egy szabadalmaztatott biohasznosulás-fokozó termonutriens tápanyag, a fekete bors kivonata, amely 98%-ban piperint tartalmaz. A BioPerine összetevői javítják a gasztrointesztinális abszorpciót és a tápanyagok és étrend-kiegészítők szervezeti szintű hasznosulását, lehetővé teszik, hogy a szervezetbe juttatott tápanyagok és vitaminok jobban felszívódjanak a véráramba, a maximális plazmakoncentrációt akár 20-80%-kal fokozva.

Köztudott, hogy bizonyos esetekben jóval több C-vitaminra van szükség. Melyek ezek az esetek?

  • az aktív és/vagy passzív dohányosok,

  • szigorú diéta,

  • akik nem fogyasztanak elég gyümölcsöt és zöldséget,

  • felszívódási zavarok,

  • egészségügyi problémák.

A VITA-C a Myrobalan termékcsalád egy új tagja

Tibeti ősi erő modern formában

További Myrobalan termékek itt!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket