Náthavész ellen

Hívatlan bajkeverők

Télen, hideg időben tarol a nátha és az influenza. Ilyenkor a hideg, nedves időben a kórokozók könnyebben fertőzik meg a légutakat, telepednek meg az orr, a torok nyálkahártyáján, aminek védekezőképessége függ az immunrendszerünk erejétől, és a légzésünk minőségétől.

Szájlégzés

Amikor ugyanis stresszesek vagyunk, vagy nem elég jó az erőnlétünk, és lihegve, kapkodva vesszük a levegőt, az orrmelléküregekben nem keletkezik nitrogén-monoxid, aminek értágító és vírusellenes hatása van. Jelenlétében ugyanis a vírusok nem képesek megtapadni a légzőszervek nyálkahártyáján.

Igazából a nitrogén-monoxid hiányában „fázunk meg”, leszünk náthásak – az évszaktól függetlenül.

A szánk alapvetően táplálkozásra és beszédre van, nem ez az elsődleges légzőszervünk.

A megfázás, torokgyulladás tehát valójában nem a hideg miatt van, vagy nyáron a hideg fagyi vagy az hideg ital miatt következik be, sokkal inkább a szájlégzés miatt.

Ezért lenne fontos odafigyelni erre, hogy kerüljük vagy minimalizáljuk a szájlégzést. Ebben a sok beszéd nem segít, hiszen beszéd közben is a szánkon át vesszük a levegőt.

Jó ha tudjuk, hogy a fentiek miatt a hideg időben a velünk levőkkel való folyamatos csacsogás kedvez a megfázásnak a szájon át vett levegő miatt.

szájlégzés elkerülése különösen fontos lenne az éjszakai alvás alatt. Ha reggel kiszáradt szájjal ébredünk, biztos, hogy a szánkon keresztül is vettünk levegőt, ami rontja az alvásminőségünket is.

Ezen speciális, bőrbarát szájtapasszal segíthetünk. Egy kb. 2 cm-es kis darabot ragasszunk középen a szánkra. Nem kell a teljes szájat beragasztani.

Megfigyelhetjük, hogy reggel sokkal pihentebben ébredünk majd.

Kulcs az immunrendszerhez könyv

légzés megértése és a sejtjeink oxigénnel való ellátottsága nagyon fontos az immunrendszerünk hatékonysága miatt is. Éppen ezért sok hasznos tudnivaló van a Kulcs az immunrendszerhez című Kulcs könyvben a légzésről.

Ahhoz, hogy megismerd az immunrendszered top formában való tartásához szükséges információkat és hasznos tanácsokatel kell olvasnod ezt a kitűnő könyvet!

Kattints ide, és rendeld meg most a Kulcs az immunrendszerhez című könyvet!

Testszerviz Vitalissimo webáruház immunrendszer erőnövelő

Az immunrendszerünk működése szempontjából fontos két vitamint és nyomelemet tartalmazó, immunerőt fokozó, rendkívül hatékonyan hasznosuló, folyékony termékünk a SWEDISH NUTRA C+D3 FOLYÉKONY VITAMIN.

Ez a készítmény hatékony immunstimuláló, egyben csökkenti a fáradtságot, és növeli a szervezet oxigénelátottságát.

Kattints ide, és rendeld meg a Swedish Nutra C+D3 folyékony vitamint!

Swedish Nutra folyékony multivitaminok

Swedish Nutra C+D3 immunvitamin együtt is alkalmazható a népszerű, nemek és korok szerint összeállított folyékony multivitamin termékeinkkel együtt!

50 alatti hölgyeknek:

50 alatti uraknak:

50 feletti hölgyeknek:

50 feletti uraknak:

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket