Nincs varázslat, nincs semmi olyan, amit ne tudnál! És mégis különleges eredményeket hoz!

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!



Sokat nézegettem, hogy mi is a Testszerviz. Hova fejlődött, milyenné alakult, mitől sikeres ez az életmód váltó program.

Ha őszintén belegondolunk, semmi trükk nincs benne. Mindent tudsz arról, hogy hogyan kellene élni.

A táplálkozásról is vannak ismereteid. Valahogy mégsem tudod megcsinálni.

Több száz ügyfelünk nyereségét olvastam el az elmúlt években. Mindennapi tevékenységem része lett az, hogy együtt örülök másokkal az elért sikereknek.

Aztán a sok írás olvasgatása közben felfigyeltem egy visszatérő momentumra.

Szinte kivétel nélkül minden ügyfél leírja, hogy „Köszönöm, hogy segítettél!”, „Köszönöm, hogy törődtél velem, a nehezebb időszakokban volt valaki, akihez fordulhattam!” „A konzultánsom segítsége kellett ahhoz, hogy megváltoztassam az életemet!” „Bátorított és szívén viselte az „ügyemet” „Szeretettel bánt velem, ami megfizethetetlen, olyan értékes.”

És minden nyereségben ilyen és ehhez hasonló mondatokat találok.

Rájöttem, hogy mi is a Testszerviz program sikerének titka, mire is van szüksége a hozzánk fordulóknak. Arra, hogy valaki megfogja a kezüket, segítsen nekik, vezesse végig a helyes úton, megdicsérje, nyugtázza az eredményeket, ne értékelje le, ha hibázik, legyen partner abban, hogy az életét megváltoztassa, támogassa ebben maximálisan.
Az ügyfél és a konzultáns együttes erővel képes arra, hogy mindazt a változást, ami egyedül nem megy, előidézzék.

Van, aki azt mondta a program végén, hogy végre meghallgatták, komolyan vették a problémáit, segítséget kapott a rendbehozatalukhoz, bizalommal beszélhetett arról, hogy mit gondol és figyelmet kapott.

A Testszerviz program titka nem az, amit csinálunk, hanem az, ahogy csináljuk. A kulcs maga a konzultáns, aki azért van ott (és mindig ott van), hogy segítsen.
Nem egy papírt dug az ügyfél kezébe, hogy „Na ezt kell csinálnod és minden rendben lesz!”, hanem kíváncsi rád, figyel rád, támogat téged, örül, ha sikered van, átsegít, ha nehezebb szakasz jön, megtanít arra, hogy hogyan működsz, szeretettel és barátsággal fordul feléd.

Ebben más az, amit mi csinálunk.


Ha úgy érzed, hogy erre van szükséged, akkor keress bennünket bátran és melléd is odaállunk!


„Egyedül nem megy…” mondja a sláger.
„Velünk menni fog, nem leszel egyedül!” – Testszerviz

ITT TUDOD KILTÖLTENI A TESZTET!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket