Nőnapi Testszerviz Köszöntő

Nemzetközi Nőnap

Lányok, asszonyok, felségek, nőtestvérek, édesanyák, nagymamák, kolléganők, barátnők, minden nap legyen nőnap! A Testszerviznél imádunk Benneteket!

A Testszerviz ügyfeleinek döntő többsége olyan hölgy, családanya, dolgos, egészségtudatos nő, aki elkötelezett az egészségének, életminősgének javításában.

A nagyszerű munkát végző Testszerviz Konzultánsok kivétek nélkül olyan hölgyek, akik odaadással, törődő gondoskodással végzik munkájukat nap mint nap.

Ezért a Testszerviz számára kiemelten fontos ünnep minden évben a Nemzetközi Nőnap, március 8-a, aminek gyökerei a 19. század közepéig nyúlnak vissza.

1857. március 8-án a jobb munkafeltételekért és magasabb fizetésért tüntető textilipari nődolgozók vonultak fel New York utcáin.

A 20. század elején egyre inkább egy márciusi naphoz kapcsolódtak a nők egyenjogúságáért küzdők megmozdulásai, aminek következtében 1911. március 19-én Ausztriában, Dániában, Németországban és Svájcban megtartották az első nemzetközi nőnapot a világon.

Magyarország a nőnapi felhíváshoz először 1913-ban csatlakozott, amikor az Országos Nőszervező Bizottság röplapokat osztott. A következő évben, 1914-ben már országszerte különféle, a nők helyzetévvel kapcsolatos rendezvényeket szerveztek.

Nőnapi akció a hölgyek tiszteletére!

A Vitalissimo Egészség Webáruház március 8-10. között minden a Női egészség rovatban lévő termékre és a női Swedish Nutra svéd prémium folyékony vitaminra

10% nőnapi kedvezményt ad.

Testszerviz Vidd Magaddal Zöldturmix por,

Testszerviz Fodroskel por,

Testszerviz Gluténmentes tészták,

Testszerviz Epres és Citromos Kollagének,

Női svéd folyékony multivitaminok minden korosztálynak,

ízületvédő italok és az örök szépséget elhozó hialuronsav is a kínálatban.

Látogass el hozzánk és nézd meg az ünnepi ajánlatunkat!

TESTSZERVIZ - VITALISSIMO NŐI EGÉSZSÉG OLDAL

 

Boldog Nőnapot kívánunk minden csodálatos hölgynek!

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket