Olyan lesz, amilyen te vagy!

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Az ember gyereke otthonról hozza szokásainak, életmódjának jelentős részét. Ez megfigyelhető tény. Azt eszi, amit otthon esznek, úgy viselkedik, ahogy otthon látja, az ízlését az otthoni tapasztalatok formálják és rengeteg esetben felnőtt korára olyanná válik, mint a szülei. Ez teljesen normális, és az is igaz, hogy vannak ellenpéldák.

Ha a mama, papa egészségtelen életet él, az a minta nagyon erős nyomot hagy a gyermeken. Az, hogy mit szeret enni nagyban függ attól, hogy otthon mi volt a kedvenc étel. Hogy mozog-e vagy sem, sokszor attól függ, hogy otthon mit látott.

Mi is ennek a jelentősége? Csak annyi, hogy a nem megfelelő életmódot folytató szülők hogyan is tudnák a gyermeküket megfelelő életmódra nevelni. Milyen példát mutat az, aki nem figyel a testére, nem gondozza kellően, nem helyesen bánik vele.

Bizony a szülő felelőssége, hogy a gyermeke felnőtt korára milyen lesz.

A Testszerviz 2.000 ügyfelének tapasztalataiból arra a következtetésre jutottunk, hogy a szülők életmódváltása gyorsan beszivárog a gyermek életébe. Sőt az egészen kicsi apróságoknál természetessé válik, hogy egészséges ételeket szeretnek meg, szívesen mozognak és utánozzák apát, anyát. Őket csak Testszerviz gyermekeknek hívjuk, akik óriási előnnyel kezdik az életet. Nem akkor kell elkezdeni helyesen élniük, amikor a test már jelez és romlani kezd, hanem alapból helyesen élnek. Ki is tűnnek a korosztályukból, energikusabbak, jobban figyelnek az iskolában, jobbak az eredményeik, egyszerűen jobb állapotban vannak, előnnyel indulnak.

Ez gyermek korban a szülőkön múlik. Az ő felelősségük.

Az életmódváltás nem pusztán egy apukáról, anyukáról szól, hanem akár egy egész család életmódja változhat meg egyetlen ember példája, tudása, elhatározása által.

Hogy milyen lesz a gyermeked annyi idősen, mint most te, az rajtad áll!

Szóval kezdj bele, válts életmódot, segítünk!

Itt tudsz jelentkezni egy ingyenes konzultációra, ahol azonnal segítséget kapsz!

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket