Örömteli karácsonyt

A karácsony körülvesz

„Chirsmas is all around...” – „A karácsony körülvesz...” – mondja a népszerű, Igazából szerelem című film (2003) betétdala, és valóban, a karácsony az emberiség legbensőségesebb ünnepe, amikor a szeretteinkkel. barátainkkal vagyunk, és hálát adunk, hogy együtt ünnepelhetjük ezt a csodás ünnepet.

Tökéletes szenteste

Hogy az ünnep valóban csodás legyen, ahhoz még az utolsó napokkal járó – hogy minden tökéletes legyen – stresszén túl kell lennünk.

Fontos, hogy miként éljük meg ezt az időszakot, és mennyi türelmünk lesz egymás iránt.

Nagyon fontos, hogy az utolsó napokkal járó feszültség ne mérgezze meg a szenteste meghittségét.

Ilyenkor az ajándékozás mellett elérkezik a megnyugvás, az éves leltár ideje is. Átgondoljuk, hogy milyen volt számunkra ez az év, és új reményekkel nézünk az következő elé.

Testszerviz köszöntés

Reméljük, hogy a kedves cikkolvasónk is úgy érzi, hogy a Testszerviz az eddigi évekhez hasonlóan az idén is hozzá tudott tenni az ő életéhez, egészségéhez, testi-lelki jólétéhez.

Mi továbbra is itt leszünk, és képviseljük azokat az értékeket, melyeket a kezdetek óta képviselünk: az életmódváltás ügyét a boldogabb, jobb élet elérése érdekében, az ehhez szükséges támogatással, a könyveinkben közreadott hasznos tudnivalókkal és az egészséges termékek kínálatával együtt.

A Testszerviz életében ma is kiemelten fontosak a konzultánsaink és azok az ügyfeleink, akik a 3 hónapos Prémium programunk résztvevői voltak. A közösen elért sikerek további erőfeszítésekre motiválnak bennünket.

Meghitt, boldog karácsonyt kívánunk minden kedves ügyfelünknek, olvasónknak és vásárlónknak, aki elkötelezett egészség-tudatossággal kitart azon az úton, amire talán a mi inspirációnknak, munkánknak köszönhetően lépett rá.

Áldott karácsonyt kívánunk azoknak is, akik még csak most nézik meg először a posztjainkat a Facebook-on, akik most olvassák először az cikkeinket és készítik el az első egészséges ételeiket vagy desszertjeiket a közzé tett sok-sok receptünk szerint.

Reméljük, hogy a jövőben őket is a Testszerviz közösség lelkes tagjaiként köszönthetjük!

Kattints ide, és kövess minket a Facebook-on!

Kattints ide, és válogass a receptkínálatunkból!

Kattints ide, és válogass a Testszerviz weboldal blogcikkei közül!

Kattints ide, és ismerkedj meg a Vitalissimo webáruházunk kínálatával,
sláger termékeivel!

Kattints ide, és jelentkezz egy ingyenes konzultációra azzal,
hogy kitöltöd az életinőség tesztünket!

Kattints ide, és találj olvasnivalót az Életmódváltás.hu weboldalunkon is!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket