Soványodó celebek

Média fókusz

Egyre gyakrabban kerülnek a média fókuszpontjába olyan hírességek, ismert emberek, akik szemlátomást jelentős túlsúlytól szabadultak meg viszonylag nagyon rövid idő alatt.

Itt gyakran szenzációs, akár 30-40 kg-os súlycsökkenésről van szó hetek alatt.

Ilyenkor mindig felmerülhet a nagyközönségben a kérdés, hogy miként sikerülhet ezt elérni nekik?

Nem csak az étrend

A túlsúly csökkentésnek két hatékony módja létezik, vagy egy pontosan megtervezett és végig vitt diéta, ami szinte teljesen lenullázza a szénhidrátokat, azaz a cukorféléket, keményítőket az étrendből, és ilyenkor beáll a folyamatos zsírégetés állapota, vagy sebészorvos segítségével egy drasztikus súlycsökkentést lehetővé tevő műtét.

Ezek a műtéti megoldások vagy a gyomor térfogatát csökkentik, ami korlátozza az egyszerre megehető étel adagját, vagy – akár az előbbi mellett még – csökkenti a tápanyagok felszívódását a bélből., azzal, hogy csökkentik a vékonybél hosszát. 

Gyomorműtét

Többféle műtét létezik, amivel korlátozni lehet az egyszerre elfogyasztható étel mennyiségét:

  • a csőgyomor kialakításán kiveszik a gyomor 85%-át,
  • a gyomorgyűrűs műtétet esetén a gyomor felső része köré egy szilikongyűrűt helyeznek, amely csökkenti a gyomor térfogatát, így hamarabb következik be a teltségérzet.

A legdurvább ilyen sebészi beavatkozás a gyomor-bypass műtét.

Ekkor a súlycsökkentő hatás a legdrasztikusabb.

A műtét során már nemcsak a gyomor térfogata csökken, hanem kiiktatásra kerül a vékonybél kb. 1 méteres szakasza is, amikor a vékonybél egy szakaszát a gyomor felső részéhez rögzítik, így az étel egy része a gyomrot áthidalva közvetlenül a vékonybélbe jut.

Így a gyorsabban kialakuló teltségérzet mellett a tápanyagok felszívódása is csökken.

Ennek azonban súlyos hátrányos következményei is vannak, hiszen a gyomor feladata a fehérjék megemésztésének az elkezdése a pepszin enzimmel. Ez ilyenkor elmarad, ezért a megműtöttnél hiánybetegségek alakulnak ki, aminek megelőzéséről folyamatos gondoskodni kell.

Ilyen hiány lehet a B12-vitamin és a vas hiánya, ami vérszegénységhez vezet. Ekkor kalciumhiány is felléphet, ami csontritkuláshoz vezethet.

Zsírégetés expressz

A másik, nem műtéti, de önfegyelmet és kitartást igénylő módszer az állandó zsírégető üzemmódra kapcsolás, ami bár nem idegen a szervezet számára, bár ez mindig az éhezésre emlékeztet bennünket.

A folyamatos zsírégetés természetes körülmények között akkor következik be, amikor nem jutunk elég táplálékhoz, különösen a cukrokat biztosító keményítőkhöz. Ez történik tartós éhezéskor is, amikor nincs vagy túl kevés az ennivaló.

Hogyan reagál erre a testünk?

Ekkor csökken az anyagcsere, azaz „tartalékos üzemmódra” kapcsol a test, illetve beáll az úgynevezett élettani inzulinrezisztencia állapota, amikor a sejtek elvesztik az inzulinhatásra való reagálóképességüket.

Testszerviz megoldások – hozzuk divatba az életmódváltást!

A Testszervizben az indulása óta a fogyókúrák helyett az életmódváltást hirdetjük.

Ezért adtuk ki a Kulcs könyveket, ezért van olyan konzultánsi hálózatunk, amely segíti a Prémium szolgáltatás során életmódváltó ügyfeleket.

Ez egy olyan 3 hónapos program, amely személyre szabottan segíti az életmódváltás első hetei alatti átállást. Ilyenkor az ügyfél a konzultáns közreműködésével maga alakítja ki a saját étrendjét, életmódját a sikeres életmódváltása érdekében.

Az életmódváltó Prémium szolgáltatást bemutató díjmentes konzultációra
egy életminőség teszt kitöltésével jelentkezhetsz, ha ide kattintasz!

A másik lehetőség a Csináld Magad Testszerviz Programon való részvétel, amire ide kattintva regisztrálhatsz.

Testszerviz Tudástár

A Testszerviz életében mindig kiemelt fontosságúak voltak a Kulcs könyvek, amelyekmel ma már 7 kötete érhető el, és felölelik a testünk működésének érthető bemutatását, és a helyes életmód kialakításához szükséges tudnivalókat.

Kattints ide, és rendeld meg a teljes sorozat mind a 7 kötetét!

 Ha már olvastál Kulcs könyvet, akkor kattints ide, és egészítsd ki a Testszerviz könyvtáradat!

Zsírégetés Testszerviz módra

Amennyiben téged a testsúlycsökkentés egészséges módja érdekel, és szeretnéd megismerni annak biztonságos Testszerviz módját, akkor neked a Kulcs a zsírégetéshez című könyvet ajánlom.

Ez a könyv sorra tárgyalja a zsírégetéshez szükséges tudnivalókat az it következő ábra szerint:

 Kattints ide, és rendeld meg a Kulcs a zsírégetéshez című könyvet ajándék heti étrenddel!

 Testszerviz Vitalissimo webáruház megoldások

A Vitalissimo egészség webáruház kínálatában olyan termékek szerepelnek, amelyek támogatják a Testszerviz Prémium program résztvevőitől kezdve bárkit, akinek fontos az egészsége.

Mai ajánlatunk a Testszerviz csomagok közül az Alapcsomag, ami már hatékonyan segíti a szervezet működését és a testsúly egészséges csökkentését.

Kattints ide, és rendeld meg a saját Alapcsomagodat!

 Ennek a csomagnak fontos része a szuperélelmiszer Fodroskel por!

Azoknak, akik szeretnének a többi Testszerviz csomagból választani,
ide kattintsanak, hogy azokból rendeljenek, és megismerjék azok tartalmát.

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket