Szabados Pál Testszerviz Akadémiája

ÜDVÖZÖLLEK!

Szabados Pál vagyok a Testszerviz Akadémia megalapítója.

 

Az Akadémia célja a Testszerviz Technológia oktatása. Átadni a benne rejlő, tapasztalatokon alapuló, könnyen alkalmazható tudást, amelynek segítségével az emberek visszanyerik a jó testi közérzetüket, és ezt egyre hatékonyabbak képesek tudatosan fenntartani vagy tovább javítani. 

Az emberek igenis keresik a megoldásokat a fizikai közérzetük javítására, így a kereslet hatalmas, míg a működőképes és fenntartható kínálat csekély. Ebben tud segíteni a Testszerviz Konzultáns, aki végigkíséri a személyt a Testszerviz Életmódváltó Programon, amely után a személy már készség szinten sajátítja el azt, és képes egyedül is nehézségek nélkül folytatni.

 

ITT NÉZHETED MEG AZ ÉLETMÓDVÁLTÓ PROGRAMON RÉSZTVEVŐK SIKEREIT!

Itt több, mint 200 sikert nézhetsz meg és olvashatod el a hozzá tartozó nyereséget.  Minden ügyfelünket egy sikeres Testszerviz Konzultáns kísért végig, támogatott, ájánlásokkal látott el, amíg az ügyfelek elérték az ideális testsúlyukat!

VALÓDI EMBEREK VALÓDI SIKEREI!

 

A Testszerviz Akadémián olyan alaposan felkészült Testszerviz Konzultánsok képzése történik, akik a Testszerviz Technológiát képesek magas minőségben, nagy számú ügyfélnek szolgáltatni, és ezzel biztossá válik a megélhetésük, és ezen a karrierterven haladva megvalósíthatják az egyéni céljaikat.

Így minden ember számára elérhetővé válik ez a tudás, amellyel folyamatosan javítható a test állapota, irányíthatóvá válik az életmód, a táplálkozás, és nem kell folyamatosan a testi problémákkal foglalkozni. Így minden ember sokkal nyitottabbá válhat, és életét a saját céljai szolgálatába állíthatja. Így boldogabb és teljesebb élet élhető, miközben megtapasztalható az „élni jó” élménye, amely együtt jár egy reményteljes jövővel és jövőképpel!

 

ITT MEGNÉZHETED A TESTSZERVIZ KONZULTÁNSAINKAT!

Bárhol lehetsz Testszerviz Konzultáns! A bőven elegendő ügyfélnél csak az igény több egy működő és működtethető megoldásra!

 

A Testszerviz Technológiát számos országban több ezer ember alkalmazza sikeresen! Nyereségeik nem ritkán már a csodák határát súrolják, melyekből könnyen kiderül az olvasója számára, hogy ezek életmegváltoztató hatással lehetnek. 

Ez a módszer működik és sikeres.

TUDOM, HOGY VELE TE IS AZ LEHETSZ!

Jelentkezésed itt várom!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket