Találj vissza a nyugodt életbe!

Stressz mindenkor?

Jól emlékszem rá, hogy az 1970-es, 1980-as években éppen úgy panaszkodtak a szüleink a stresszre, mint manapság a mai aktívan dolgozó generáció.

Ha jól meggondoljuk, a szüleink élete a nagyszüleinkéhez képest valóban sokkal pörgősebb, azaz stresszesebb volt, és ez a súlyosbodó tendencia a mai aktívan dolgozó korosztály életében még több kihívást hozott.

Mára már az iskola, a továbbtanulás, a felsőoktatás is egyre nagyobb terhet ró a gyermekeinkre, unokáinkra, mint az előző generációk gyermekkorára jellemző volt.

Fontos, hogy legyél megfelelően informált a stresszről!

Ezért kattints ide, és te is olvasd el a Kulcs a stresszhez című könyvet!

Ez a könyv gyakorlatias tudnivalókkal van tele a stresszről és a stressztűrő képesség növeléséről!

Szorongás, pánik, feszültség

Korunk egyre gyorsuló tempójához való alkalmazkodás megvisel bennünket, nyomást helyez a testi, lelki és mentális egészségünkre.

Így nem csoda, hogy egyre többen érzik magukat feszültnek,  sokaknak ingadozik a hangulata, csökken a teljesítőképessége, növekszik a vérnyomása. Sokan érzik úgy, hogy maguk alá temetik a problémák.

Te is köztük vagy? Téged is elöntenek hasonló érzések?

A fokozott testi-lelki nyomás miatt sokan nyúlnak altatókhoz, nyugtatókhoz vagy az alkoholhoz, illetve különféle más szerekhez, hogy enyhítsék a depresszió, a szorongás és a nagy nyomás kínzó tüneteit.

Hogy hová vezet ez az út? Biztos vagyok benne, hogy egyre többen látják, hogy sokkal jobb megoldás kellene...

Itt a 100%-ig természetes, hatékony megoldás!

A NEPA gyógynövény-komplex kapszula 100% természetes, mellékhatásmentes és hozzászokást nem okozó segítség, amely hatékony gyógynövények erejével nyújt megszabadulást a stresszhatások káros következményeitől.

Ráadásul vegán, tejmentes és gluténmentes készítmény, így a speciális étrendet tartók és bizonyos allergiákkal élők számára is alkalmazható.

Ez a gyógynövény-komplex olyan problémákra nyújthat 100%-os természetes megoldást, mint az állandósuló stressz, illetve az ebből fakadó következmények.

Ilyen lehet a pánikroham, az alvászavar, ingerlékenység, fejfájás, kiégés.

Ha újra visszanyernéd az életed felett az irányítást és megnövekedett erővel nézhetnél szembe a mindennapi kihívásokkal, akkor tegyél vele egy próbát!

Íme egy rövid videó erről a termékről!

18 gyógynövénnyel a stresszhatások ellen!

Mit tartalmaz a Nepa kapszula?

Álombogyó, aranygyökér, ázsiai gázló, borsmenta, citromfű, galagonyavirág, golgotavirág, hársfavirág, indiai bazsalikom, indiai citromfű, kamilla, kínai csüdfű, komló, levendula, macskagyökér, macskamenta, orvosi zsálya, szerecsendió, szurokfű.

A Nepa egy 100% természetes készítmény.

  • Nincsenek mellékhatásai
  • Nem tompít
  • Nem okoz hozzászokást
  • Folyamatosan szedhető

A vegán kapszulák kizárólag a gyógynövények finomra őrölt elegyét tartalmazzák, semmi mást.

Mi a különbség a BioXan és  Nepa között?

Valójában e két termék között hatás tekintetében nincs lényegi különbség.

Melyiket válasszuk?

Női vagy férfi megérzés alapján, amelyik szimpatikusabb, mivel nem erősebb, nem gyengébb, nem jobb, nem rosszabb az egyik a másiknál.

Ugyanarra a problémára nyújthat megoldást mindkettő, csak egy kicsit más a receptúrájuk.

A visszajelzések alapján van olyan termékhasználó, akinek a Nepa, és van olyan, akinek a BioXan vált be jobban, de a legtöbben nem éreznek lényeges különbséget e két termék között.

Hogy kinek melyik válik be jobban, az teljesen EGYÉNI, tehát ki kell próbálni őket!

Mi mindkettőt jó szívvel ajánljuk, mivel ezek a készítmények teljesen biztonságosak, és hozzászokás mentesek.

Ajánlott alkalmazás

A Nepa termékből naponta 3 kapszula, lehetőség szerint elosztva a nap folyamán.

A Nepa folyamatosan szedhető, ugyanis a benne levő gyógynövények csak a kibillent működést harmonizálják, az optimálisan működő szerveket nem befolyásolják, ezért ezek a gyógynövények soha nem lehetnek mérgezőek és a fenti adagolásban nem okoznak mellékhatásokat.

AJÁNLÁS! Több Myrobalan gyógynövényes termék szedése esetén érdemes a kapszulák bevétele között 25-30 percet kihagyni, hogy az egyes termékek hatóanyagai a lehető legjobban ki tudják fejteni a hatásaikat. Amennyiben vitamint és gyógynövényes terméket szedsz egy időben, úgy azok bevétele között nem szükséges időt kihagyni.

Vitalissimo egészségáruház stresszmegoldása mesterfokon

A Myrobalan termékcsalád méltán az egyik legnépszerűbb termékkínálattal rendelkezik Testszerviz Vitalissimo egészségáruházban.

A Nepa gyógynövény-komplex a mi vásárlóink körében is bizonyította hatékonyságát!

Kattints ide, és rendeld meg a Nepa nyugodt tudatért készítményt!

Kattints ide, további stressz elleni Vitalissimo megoldásokért!

A termékismertető forrása: Myrobalan Nepa termékleírás

Figyelem! Az ebben a cikkben ajánlott Nepa gyógynövény-komplex nem gyógyszer, így nem helyettesíti a szakszerű orvosi kezelést és diagnózist!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket