Te mennyire élvezed az életed?

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!   

  


 

Nagyon, nagyon fontos!

Ne azért akarjunk változtatni, mert utáljuk a testünket, hanem azért, mert szeretjük!

„A genetika csak megtölti a puskát, de a ravaszt már az életmód húzza meg.” Dr.Csiszár Miklós

Az életmódváltás előtt fontos a belső rendrakás. Ennek a folyamatnak a következő a menetrendje:
felismerés, gondolkodás, tervezés és ezt követi a tényleges akció. Sokszor a gondolkodás fázisába évekre bele tudunk ragadni. Kerüljük a drasztikus módszereket, egyensúlyban és ön azonosan kell fogyni.

Az életmódváltást nem kényszerként, hanem örömként kell megélnünk. Az értéktelen élelmiszerekbe invesztált pénz, nem hoz megtérülést. Azt is tudatosítanunk kell, hogy egyik napról a másikra nem lehet változtatni, minél gyorsabban váltunk annál nagyobb az esélye annak, hogy kudarcba fullad az eltökéltségünk. Az átállást sem a testünk, sem a lelkünk nem tudja olyan gyorsan feldolgozni. A változás útjára kellő motivációnak a birtokában tudunk rálépni. Megelőzni a betegségeket és a rossz közérzetet alapvetően mindig könnyebb és a legjobb alternatíva, de egyben mégis a legnehezebb. Amíg fizikailag nem érezzük a bajt, addig nem jutunk elhatározásra.
Aki, azzal érvel, hogy az életmódváltás drága, annak fontos abba belegondolnia, hogy a betegségek kezelésének költsége még drágább.Tartsuk szem előtt saját testünk és lelkünk egészségét, a boldog élethez mindkettőre szükségünk van!

Váltani nehéz, de egészségesen élni nem az.

Mi végigkísérünk az útadon!

TÖLTSD KI AZ INGYENES ÉLETMINŐSÉG TESZTET!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket