Testszerviz fa

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Az élet jellemzője a növekedés.

Még akkor is, ha sokszor ellene dolgozunk. Még akkor is, ha nem veszünk róla tudomást. Egyre több ember él a földön, egyre több árucikket állítunk elő, egyre többet eszünk, egyre többet szeretnénk birtokolni, és közben egyre kevesebb figyelmünk van azon, hogy sok minden elromlik körülöttünk.

Elromlik a testünk, az életterünk, a bolygó és hosszan sorolhatnánk. Időnként szembe kell néznünk ezekkel és változtatni rajtuk. A Testszerviz ügyfelei elindultak a test megjavításának útján és tudják, hogy érdemes, szükséges és hosszútávú befektetés.

A Testszerviz nem csak ügyfeleiért vállal felelősséget, hanem igyekszik azon is, hogy egyéb területeken segítsen. Így kapott el bennünket a lendület a Nadifeszten, amikor bejelentették, hogy egy rendkívüli faültetési akciót lehet támogatni.

Az akció lényege, hogy Orosháza – Gyopárosfürdő strandjának egy területén 25 db különleges fát lehet örökbe fogadni és elültetni. Azonnal csatlakoztunk és 3 évre a nevünkre vettük ezt a csodálatos csemetét.

Mitől különleges ez a fa?

Ez a császár fák családjába tartozó kis fácska egy tovább nemesített változat. Nem „zabálja” fel a környezetét, békésen megél a többi növénnyel, nem terjeszkedik agresszíven. Szelíd!

Évente képes arra, hogy több métert nőjön, az első évben eléri az 5-7 métert, a harmadikban 12-15 méteres lesz. Ez a növekedés naponta 1.5-2 cm. Naponta!!!

És ez még nem minden. Ez a fa 3-4-szer annyi széndioxidot köt meg, mint a hazánkban őshonos egyéb fák, így sokkal hatékonyabban tisztítja a levegőt. Egy apró lépés ő a klímaprobléma megoldása felé.

A rendkívül sok megkötött széndioxid miatt sokkal erősebb a teherbírása, mindamellett nagyon könnyű prémium fa.

Kedves teremtés, árnyékot, oxigént ad, egy kicsit jobbá téve világunkat. Együtt növünk vele. Együtt dolgozunk a világ egy kicsiny darabjának javításán. Nagyon megszerettük. Ő a Testszerviz Fa. Erős gyökerekkel kapaszkodik a világba és első pillanatától kezdve jót tesz a bolygóval. Nagyon vigyázunk rá! És igyekszünk méltók lenni hozzá!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket