Édességszoba, konyakmeggy, éjszakai fagyi…

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Remek emberekkel dolgozunk. Változtatni akaró, elszánt és az életmódváltást komolyan vevő hölgyekkel és urakkal.

Különböző helyről indulnak az útnak. Van, aki már csinált valamit, van, aki most kezd bele először, van, aki már mindenfélét kipróbált.

A közös bennük az, hogy rájöttek, ami elromlott a testben, az magától nem fog rendbe jönni és bizony tenni kell érte.

Nagyon helyesek és sokszor szórakoztató történetekkel derítenek bennünket jó kedvre. Nálunk nem szégyenkezve mondják el ezeket, hanem segítséget kérnek és kapnak, hogy ezeket a helyzeteket megoldják.

Édességszoba

Az egyik ügyfél a Testszerviz program kezdésénél arról számolt be, hogy van egy külön szobája a lakásában, ami „édességszoba”. Na ennek állandóan tele kell lenni, hogy bármikor édességre vágyik, legyen kellő választék. Egy szoba polcokkal, szekrényekkel, mint valami édességáruházban. Gondosan töltögeti a polcokat és akkor nyugodt, amikor mindenből van elegendő.

Ma már ez megszűnt, az édesség iránti sóvárgás elmúlt, a szoba ilyen formában értelmét veszítette.

Konyakmeggy a vércukorért

Napi fél kiló konyakmeggyről számolt be egy másik kedves ügyfelünk. Orvosa jelezte, hogy a vércukra alacsony és ezért erre oda kell figyelni. Mi is lehetne jobb vércukorszint emelő, mint a csokoládé, pláne a konyakmeggy. Az még legalább finom is és különleges. És ez éveken át tartott. Ma a konyakmeggyes tál eltűnt, illetve zöldalmával telt meg. Megszűnt az alacsony vércukorszint, a csokinak menni kellett. Nem beszélve arról, hogy mennyivel olcsóbb fél kiló alma, mint fél kikó konyakmeggy.

Éjszakai fagyizás

Aztán egy újabb szórakoztató ügyfelünk. A program kezdetekor jelezte, hogy már vagy 30 éve, minden éjszaka megtámadja a hűtőt és nagy doboz fagyit megeszik. Meglepődött az első kérdésünkön. És milyen fagyit? (Nem szörnyülködtünk, nem sóhajtoztunk!) A válasz, valami kommersz nagyáruházas termék volt. Erre a konzultáns: Ha lehetne, akkor cseréljük le valami igényesre addig is, míg a sóvárgást, az éjszakai evést megoldjuk.

És megoldottuk vele közösen. Ma már nincs éjszakai fagyi, nincs felesleges felébredés.

Szeretjük az ügyfeleinket és teljesen megértjük őket. Nekünk is voltak ilyen és ehhez hasonló problémáink, mielőtt megcsináltuk a Testszerviz életmódváltó programot. Na ezért tudunk segíteni.

Azt csináljuk és adjuk át, amit mi magunk is megéltünk.

 

Ha nem akarsz az édességek rabja lenni, ha nem akarsz éjszakai túrákat a lakásban, ha te akarsz a Főnök lenni az életedben, akkor a Testszerviz programon a helyed!

Jelentkezz egy ingyenes konzultációra most! Tudd meg, mit tehetsz magadért!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket