Tévhit az öko mosószerekkel kapcsolatosan

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


Hosszú idő óta fennálló tévhitet oszlatunk most el. Ez pedig – az öko mosó és mosogatószerek drágák. Ez egyszerűen nem igaz. Az alábbi képen jól látható az összehasonlítás. És azt még nem is számoltuk bele, hogy a hagyományos mosó és tisztítószerek mennyi környezeti kárt okoznak, mennyibe kerül ezek elhárítása!

 

 

A HERBOW sztori

Tünde lányai a mosószerekre, mosogatószerekre allergiásak voltak. Hiába mosott tiszta szerekkel, „egészséges” mosószerekkel, nem használt semmi.

Így saját problémáján akart segíteni, amikor elkezdett foglalkozni ezzel a területtel. Számára a mosódió egy megfelelő alternatívának tűnt, ugyanakkor sok gondja volt vele.

A mosódiónak van egy jellegzetes savanykás, ecetes illata a mosás után, ami persze száradáskor elillan. Többszöri mosás után a diók széttöredeznek, ha nincsenek kiszárítva a mosás után, akkor dohosak lesznek. És a ruha nem kapta vissza tőlük a ragyogó fehér és egyéb színeket. Mindemellett a lányok bőre nem adott rá reakciót, ezt jól viselték, az allergiás tünetek elmúltak.

Tündében megszületett a gondolat!

A mosódió jótékony hatását hogyan lehetne 21. századi formába önteni, hogyan lehetne praktikus, egészséges és hatékony szert csinálni belőle úgy, hogy az illata jó legyen a ruhák ragyogjanak?

És megszülettek az első kísérletek. 4500 kiló ruha mosása után az első fecskék kiröppentek.

Nem az volt a cél, hogy valamit üssünk össze és csináljunk belőle üzletet. A cél az volt, hogy olyan termék szülessen, ami öko, egészséges, csak természetes anyagokat tartalmaz és a szervezetre egyéltalán nem káros. Aztán a termékekből siker lett.

Tünde, mint édesanya egyre többeknek segített és végül megszületett a HERBOW márka. Napjaink egyik csúcsminőségű, egészséges, természetes tisztító és mosószer családja.

A beszélgetés végén megillatoltam a termékeket és nagyon kellett vigyáznom, hogy ne kortyoljak bele. Mennyei illatok, mosószerek, mosóparfümök, gépi és kézi mosogatószerek, mosógép méregtelenítő és társaik.

Mosódió és növényi alapú termékek ezek, amik a magukkal és családjukkal, a környezetükkel törődő embereknek az igazi megoldás.

Magyar fejlesztés, magyar gyártás. És lassan egész Európát meghódítja.

Engem rabul ejtett a történet, rabul ejtettek a termékek és boldog vagyok, hogy partnerünkké vált a HERBOW.

HERBOW = Herbal Organic World

„Hiszünk abban, hogy a mosás során nincs szükség minden alkalommal vegyi alapú öblítő- és mosószerekre. Miért is használnánk allergén összetevőket, hiszen a Herbow természetes mosódió-alapú termékeivel ezek nélkül is, nagyszerű hatékonysággal, könnyedén és egyszerűen moshatunk.” – HERBOW

 

 

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket