Tibeti Gyógyászat Modern Köntösben

Új termékcsalád érhető el a Testszerviz Prémium Webáruházban. A Myrobalan étrendkiegészítő termékei a tibeti gyógynövénykultúra és a hazai gyógynövényhagyományok ötvözésének (fúziós elv) eredménye.

Ősi bölcsesség, tapasztalat, a távolkeleti gyógynövények különleges ereje és a magyar föld jótékony növényei találkozásából egy különleges és mással nem összevethető csoda jött létre.

A nyugalomért, a könnyed változó korért, az ízületekért, immunrendszerért, a jó alvásáért, a kiváló emésztésért olyan kombinációk születtek meg, melyek hatékonyak, tapasztalatokon alapulnak és a legmagasabb minőségű gyógynövények felhasználásával készültek.

A Myrobalan így vall a termékcsaládról: „A Myrobalan termékcsalád kifejlesztésével az volt a célunk, hogy a tibeti egészségkultúra évezredes tapasztalati tudását modern tudományos eredményekkel ötvözve egy különleges, prémium termékcsaládot hozzunk létre a legmagasabb szintű testi-lelki egészség fenntartásáért.”

A különleges kombinációt és hatékonyságot a gyógynövények ízének, energetikai tulajdonságainak és a bennük található hatóanyagok egészséget helyreállító potenciájának figyelembevételével érik el.

Irány a webáruház, nézd meg a termékeket és ess ámulatba te is!

Myrobalan termékek itt!

 

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket